Οι... ιδανικές συνθήκες για Ράις στον Παναθηναϊκό

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 99-93: Highlights - Video

Ο Βόβορας θα ήθελε γκαρντ ηγέτη που θα μπορεί να σκοράρει, να τρέξει την ομάδα, να τα βάλει απέξω, να μπουκάρει στη ρακέτα, να έχει την προσωπικότητα και την εμπειρία να κατευθύνει τους συμπαίκτες του και να έχει ξαναπαίξει στο κορυφαίο επίπεδο της Ευρώπης.

Ο Ταϊρίς Ράις- το όνομα του οποίου συζητείται τις τελευταίες ώρες- διαθέτει τα περισσότερα από τα παραπάνω χαρακτηριστικά ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως εκείνος είχε πάρει από το χεράκι την Μακάμπι στο Final 4 του 2014 και την οδήγησε μέχρι την κατάκτηση του τροπαίου (νικητήριο καλάθι στον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ, 26 πόντους στον τελικό με την Ρεάλ και MVP του F4).

Την επόμενη χρονιά πήγε στην Χίμκι και πήρε και το Eurocup, με τον ίδιο να είναι ο MVP της διοργάνωσης, στη συνέχεια έφυγε για την Μπαρτσελόνα με συμβόλαιο πάνω από 1.5 εκατομμύριο ετησίως και πριν έρθει στον Παναθηναϊκό με τη φανέλα της Μπάμπεργκ, ήταν ο MVP και στο Champions League.

Αν ο Βόβορας έχει στο νου του μέσα στη διάρκεια της χρονιάς να παίξει γρήγορα καλά θα κάνει να επιμείνει στον Ράις που (κατά τα άλλα δεν τον βολεύει το 5 εναντίον 5) είναι …ταμάμ.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News