Οι φευγάτοι και η εξοικονόμηση 1.5 εκατ. ευρώ

Οι φευγάτοι και η εξοικονόμηση 1.5 εκατ. ευρώ

Στρατηγικές κινήσεις θα ακολουθήσουν στον Παναθηναϊκό τους επόμενους μήνες προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί οικονομικά δυνατή για να ενισχυθεί σε συγκεκριμένες θέσεις, αλλά και να διατηρήσει σημαντικούς παίκτες στο ρόστερ.

Είναι απαραίτητο για τον Παναθηναϊκό να αναβαθμιστεί και να «ανεβάσει» την ποιότητά του. Η διοίκηση δεν πρόκειται να στρώσει χρυσάφι στα πόδια του Νίκου Νταμπίζα και Γιώργο Δώνη για το καλοκαιρινό μεταγραφικό σχεδιασμό.

Οπότε, μονόδρομος αποτελεί για τους πράσινους να βρουν χρήματα «εκ των έσω». Δηλαδή να λυθούν συμβόλαια παικτών που δεν έχουν προσφέρει πολλά στην ομάδα.

Τους επόμενους μήνες ο Νίκος Νταμπίζας θα επιδιώξει να λύσει συμβόλαια παικτών που δεν πήραν πολλά αγωνιστικά λεπτά φέτος. Μουνιέ (800.000 ευρώ), Οικονόμου (350.000 ευρώ), Άλτμαν (200.000 ευρώ), Τζανδάρης (100.000 ευρώ) δύσκολα θα παραμείνουν στο σύλλογο και του χρόνου.

Εάν ο Παναθηναϊκός γλιτώσει τα έξοδα των τεσσάρων ποδοσφαιριστών, θα εξοικονομήσει ένα ποσό κοντά στο 1.500.00 ευρώ. Και θα μπορέσει να κάνει με μεγαλύτερη άνεση τις επιλογές του για το καλοκαίρι, δεδομένου ότι και ο μεγαλομέτοχος θα συνεισφέρει κι αυτός – έστω και λίγο – οικονομικά για μεταγραφές.

Από κει και πέρα, οι πράσινοι θα πρέπει να προχωρήσουν και σε μερικές ανανεώσεις σημαντικών ποδοσφαιριστών, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι του 2020. Οι Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης και Διούδης θα μένουν ελεύθεροι σε ένα χρόνο από τώρα και το Τριφύλλι θα πρέπει να παρουσιαστεί ετοιμοπόλεμο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News