Οι ευτυχισμένες διακοπές του Χατζηγιοβάνη στο Παρίσι (pics)

Οι ευτυχισμένες διακοπές του Χατζηγιοβάνη στο Παρίσι (pics)

Εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον τη χειμερινή του άδεια ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, ο οποίος βρέθηκε με συναθλητές του και φυσικά, με την αγαπημένη του στο Παρίσι.

Ο Μυτιληνιός ακραίος επιθετικός του Παναθηναϊκού «φόρτισε» τις μπαταρίες του για το δεύτερο μισό του ελληνικού πρωταθλήματος με ένα ονειρεμένο ταξίδι Χριστουγέννων στη γαλλική πρωτεύουσα.

Ο ίδιος ανάρτησε αρκετές φωτογραφίες μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ με την αγαπημένη του και έδειξε το γνωστό αξιοθέατο στα… γιορτινά του.

Ο Χατζηγιοβάνης, όπως και οι υπόλοιποι, γύρισε από τις διακοπές και έχει ενσωματωθεί στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Για το συγκεκριμένο, μάλιστα, εκκρεμεί και το θέμα της ανανέωσης.

Από την 1η Ιανουαρίου ο Έλληνας ποδοσφαιριστής θα κερδίσει δικαίωμα διαπραγμάτευσης και με άλλους συλλόγους, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να «κινδυνεύει» σοβαρά να χάσει έναν υποσχόμενο παίκτη χωρίς να εισπράξει κάποιο ποσό.

Δείτε παρακάτω:

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News