Οι εξελίξεις με Λαπροβίτολα δημιουργούν συνειρμούς

Ψάχνει την υπέρβαση με Λαπροβίτολα ο Παναθηναϊκός

Ο Γιώργος Βόβορας δήλωνε στις 18 Αυγούστου για τους παίκτες στη θέση “1” και το αν η ομάδα χρειαζόταν ένα γκαρντ ακόμα:

“Είναι σίγουρα μια κουβέντα που υπάρχει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ η θέση του πόιντ γκαρντ. Δεν υπάρχουν πλέον και στην Ευρωλίγκα καθαρά πόιντ γκαρντ, γύρω από τους οποίους τα προηγούμενα χρόνια στήναμε τις ομάδες. Θεωρώ ότι με τη φιλοσοφία και την ταυτότητά μας μπορούμε να αλλάξουμε αυτό που μπορεί να φαίνεται ως μειονέκτημα. Πιστεύω ότι ο Σαντ Ρος μπορεί να είναι ένα παιδί που με την ταυτότητά του και το size του μπορεί να δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Πλέον αλλάζει η ταυτότητα του πόιντ γκαρντ. Με διαφορετικές παρουσίες στην πεντάδα μπορείς να δημιουργήσεις περισσότερα πλεονεκτήματα παρά μειονεκτήματα. Σε αυτή τη θέση έχουμε παιδιά που μπορούν να δημιουργήσουν. Θεωρώ πως το ταλέντο είναι η απόφαση, το είπα και στους παίκτες. Έχω πολλά παιδιά που μπορούν να πάρουν την απόφαση”.

Με τα φιλικά στο Κάουνας ολοκληρωμένα και τον Κουβανό (συν τον Φόστερ) να δείχνουν προβληματάκια στο κουβάλημα μπάλας, ίσως προκύψει σκέψη ενίσχυσης με καθαρόαιμο “άσο” μιας κι ο Πιερ Τζάκσον περισσότερο έχει στο νου την εκτέλεση κι όχι την οργάνωση.

Η είδηση ότι ο Νικόλα Λαπροβίτολα μένει ελεύθερος από τη Ρεάλ σχολιάζεται ποικιλοτρόπως τις τελευταίες ώρες, όμως μην γελιόμαστε, λεφτά δεν υπάρχουν, άρα ή θα πάει το τριφύλλι σε μεγαλύτερη ενεργοποίηση Μποχωρίδη, Καλαϊτζάκη ή θα αναζητηθεί αργότερα (; ) μια φτηνότερη λύση -συγκριτικά με τον παίκτη που αγωνίστηκε σε κοτζάμ Ρεάλ- από την αμερικανική αγορά που είναι τεράστια και γεμάτη ευκαιρίες-λαβράκια.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News