Οι «εσωτερικές μεταγραφές» του Γενάρη

Έτσι έφυγε από το Φάληρο ο Άλτμαν (pic)

Ο Γιώργος Δώνης έχει πάρει ελάχιστα από μερικούς ξένους ποδοσφαιριστές του και εκείνοι θα αποτελέσουν ενδεχομένως τις «εσωτερικές μεταγραφές» της ομάδας.

Οι Μουνιέ, Άλτμαν και Κουλιμπαλί ήταν εξαιρετικά άτυχοι στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Ο Γάλλος εξτρέμ επέστρεψε στα τρία ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΟΣΦΠ, ωστόσο, τραυματίστηκε ξανά και δεν πρόλαβε να προσαρμοστεί στα δεδομένα της ομάδας του Γιώργου Δώνη.

Θα ήταν ο ιδανικός ποδοσφαιριστής για τον Παναθηναϊκό για να πάρει ανάσες ο Χατζηγιοβάνης και να εκτελέσει ειδικές αποστολές για τον Δώνη. Κανένας δεν μπορεί να προβλέψει πως θα εμφανιστεί στο β’ γύρο κι αν θα παρουσιάσει ξανά πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Άλτμαν δεν έχει παίξει ακόμη υπό τις οδηγίες του πράσινου τεχνικού. Τραυματίστηκε πέρυσι στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και δεν έχει παίξει ούτε σε φιλικό. Ο Ισραηλινός παίζει είτε σαν δεκάρι, είτε σαν εξτρέμ. Με την παρουσία του θα γεμίσει η δεκαοκτάδα για το «τριφύλλι». Είναι ένας παίκτης που έχει το γκολ και θα μπορούσε να καλύψει τον Μπουζούκη για κάμποσα λεπτά.

Τέλος, ο Κουλιμπαλί έχει παίξει περίπου στα μισά παιχνίδια ως δεξί μπακ, αλλά και δεξί στόπερ(!) (έχει μοιράσει 2 ασίστ), όμως, οι απουσίες του έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην πορεία του Παναθηναϊκού (ειδικότερα στα ματς με Άρη και ΟΦΗ). Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται υγιείς και τον «Κούλι» και τον Γιόχανσον.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News