Οι εργασίες στη Λεωφόρο ενόψει και της Ευρώπης - Τι θα αλλάξει

Υψηλή ανταπόκριση, «γέμισε» η Λεωφόρος με Λαμία (pics)

Εργασίες αναμένεται να πραγματοποιηθούν στο γήπεδο της Λεωφόρο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, ειλημμένη θα πρέπει να θεωρείται πλέον η τοποθέτηση μέσα στους καλοκαιρινούς μήνες νέου σκέπαστρου πάνω απ’ τις κεντρικές θύρες του γηπέδου.

Αν και στην πρώτη επιθεώρηση που έγινε στο γήπεδο της Λεωφόρου προχθές το πρωί απ τα μέλη της επιτροπής γηπέδων της ΟΥΕΦΑ εν όψει των προκριματικών αγώνων του Παναθηναϊκού στο Κόνφερενς Λιγκ δεν απαιτήθηκε απ’ τους ανθρώπους της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας επανατοποθέτηση στεγάστρου στα must do για τις εργασίες που πρέπει να γίνουν στην ιστορική έδρα του τριφυλλιού πριν τα προκριματικά οι πράσινοι σκοπεύουν να βάλουν έτσι κι αλλιώς νέο στέγαστρο.

Προκειμένου να υπάρχει η σχετική κάλυψη απ’ τα καιρικά φαινόμενα πάνω απ’ τα VIP και τις σουίτες της Λεωφόρου αλλά και για να διευκολυνθεί ακόμη περισσότερο κι ο φωτισμός του Απόστολος Νικολαΐδης αφού πάνω στο σκέπαστρο υπήρχε σειρά από φώτα που λειτουργούσαν βοηθητικά για τους βραδινούς αγώνες φτάνοντας στην απόδοση που ορίζει η ΟΥΕΦΑ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News