Οι επιδόσεις των «πρώην» πρασίνων τη 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκα!

Οι επιδόσεις των «πρώην» πρασίνων τη 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκα!

Σε καλή βραδιά βρέθηκαν οι Λεκαβίτσιους – Τόμας, στο… ρελαντί ο Μήτογλου, δεν πρόσφεραν Σίνγκλετον και Γκιστ. 

Ενδιαφέρον έχει να δούμε τι έκαναν οι πρώην πράσινοι τη 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Σε ένα ματς με μπόλικο «πράσινο» στοιχείο η Μονακό νίκησε την Ούνιξ στην παράταση με 88-80. Πατήστε κλικ εδώ για τα πεπραγμένα των Τζέιμς και Χεζόνια. Ακόμα, ο Άλφα Ντιαλό έβαλε έναν πόντο στην επικείμενη αναμέτρηση.

Ο Λεκαβίτσιους έβαλε 10 πόντους και 6 ασίστ στο ματς της Ζάλγκιρις απέναντι στη Ζενίτ, ωστόσο, ο Τσάβι Πασκουάλ ήταν εκείνος που πήρε το ροζ φύλλο με 70-64 στη Λιθουανία.

Έναν πόντο πέτυχε ο Κούζμιτς στη μεγάλη νίκη του Ερυθρού Αστέρα επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 75-63.

Στη μάχη Τόμας – Καλάθης ο δεύτερος πανηγύρισε στο τέλος. Ο πρώην φόργουορντ του Παναθηναϊκού πέτυχε με την Μπάγερν Μονάχου 14 πόντους και 4 ριμπάουντ, ενώ ο γκαρντ της Μπαρτσελόνα δεν γέμισε την στατιστική του με 6 πόντους, 3 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Ο Δημήτρης Ιτούδης μπορεί να πήρε και τη νίκη της regular season κόντρα στην Εφές. Ο Σίνγκλετον πέτυχε μόλις 2 πόντους και δεν βοήθησε.

Σε ρηχά νερά και ο Τζέιμς Γκιστ με ένα καλάθι σε τρεις προσπάθειες, παρόλα αυτά η Βιλερμπάν επικράτησε της Άλμπα εκτός έδρας με 71-67.

Ο Λούντζης έπαιξε μόλις για δέκα δευτερόλεπτα κόντρα στη Ρεάλ. Τέλος, ο Μήτογλου σημείωσε 8 πόντους και 5 ριμπάουντ στη νίκη της Αρμάνι απέναντι στην Μπασκόνια.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News