Οι εν... Ελλάδι προτάσεις τερματοφυλάκων στον Ρόκα - Τι ισχύει

Οι εν... Ελλάδι προτάσεις τερματοφυλάκων στον Ρόκα - Τι ισχύει

Δύο τερματοφύλακες από την ελληνική αγορά έχουν προταθεί στον Τσάβι Ρόκα, με τον Ισπανό να περιμένει την εισήγηση του Πογιάτος πριν απασχοληθεί με κάποια περίπτωση τερματοφύλακα.

Ο πρώτος είναι ο Χούλιαν Κουέστα, ο οποίος είναι σε διαπραγματεύσεις με τον Άρη για την ανανέωση του συμβολαίου του, ωστόσο δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία. Ο 29χρονος κίπερ έχει αφήσει καλές εντυπώσεις στη διετία που αγωνίζεται στην Ελλάδα, ωστόσο ο Ρόκα δεν ασχολείται ακόμα με την περίπτωσή του, καθώς περιμένει να δει το αν ο Πογιάτος θα προωθήσει τον Χριστογεώργο ως δεύτερο ή όχι.

Ο δεύτερος είναι ο Μπάλας Μέγιερι, του Ατρομήτου, ο οποίος επίσης έχει καλή παρουσία με τον Ατρόμητο, βρίσκεται σε συζητήσεις για ανανέωση με την ομάδα του Περιστερίου, ωστόσο δύσκολα θα παραμείνει. Ο 30χρονος διεθνής για την ώρα δεν απασχολεί για τους ίδιους λόγους που δεν απασχολεί και ο Κουέστα.

Σημειώνουμε πως ο Ούγγρος έχει δηλώσει αρκετές φορές την επιθυμία του να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News