Οι -ελάχιστες- «λάθος αντιδράσεις» Βόβορα στην Βαρκελώνη

Οι -ελάχιστες- «λάθος αντιδράσεις» Βόβορα στην Βαρκελώνη

Θα μπορούσε π.χ να δώσει μεγαλύτερο χρόνο στον Μπεντίλ αντί τον Γουάιτ ο οποίος παραμένει άφαντος, ο Αμερικανός είναι χειρότερος σε αυτό τον τομέα ακόμα κι απ’ τον Γιώργο Παπαγιάννη που για χρόνια έχει “κερδίσει” αυτή την κατηγορία.

Θα μπορούσε να σταματήσει τον ρυθμό της Μπαρτσελόνα καλώντας κάποιο τάιμ άουτ με τους Καταλανούς να σκοράρουν σερί πόντους που τους ξαναέβαζαν στο παιχνίδι, εκεί που ο Παναθηναϊκός πήγαινε να παγιώσει εικόνα “διπλού”

Θα μπορούσε να αποσύρει στον πάγκο τον Ιωάννη Παπαπέτρου με το που ο κάπτεν συμπλήρωσε 4 φάουλ, με συνέπεια η ομάδα να χάσει τον στυλοβάτη της στα κρίσιμα τελευταία λεπτά.

Κατά τ ΄ άλλα ο πρωταθλητής ήταν ΟΚ για τα δεδομένα που υπάρχουν, χωρίς πόιντ γκαρντ, χωρίς Παπαπέτρου για σχεδόν μια περίοδο, χωρίς προπόνηση για μέρες, αλλάζοντας αεροπλάνα το ένα μετά το άλλο.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News