Οι δύσκολες περιπτώσεις των Σίλβα και Ζαρντίμ και ο Μίτσελ που προτάθηκε

Οι δύσκολες περιπτώσεις των Σίλβα και Ζαρντίμ και ο Μίτσελ που προτάθηκε

Μετά τους πρώην «κιτρινόμαυρους» Πογιέτ – Χιμένεθ, στο τραπέζι «έπεσαν» και τρεις πρώην «ερυθρόλευκοι», οι Μάρκο Σίλβα, Λεονάρντο Ζαρντίμ και Μίτσελ Γκονθάλεθ για τη θέση του Ντάνι Πογιάτος.

Όλα είναι στον… αέρα αναφορικά με τον διάδοχο του Ντάνι Πογιάτος.

Παρόλο που δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση προς τον Ισπανό τεχνικό για την απομάκρυνσή του από τον πράσινο πάγκο, τα ονόματα δίνουν και παίρνουν στη μανατζερική πιάτσα για το Τριφύλλι.

Στα γραφεία της ΠΑΕ έφτασαν τρία ονόματα που έχουν συνδεθεί άρρηκτα με τη θητεία του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Ολυμπιακό. Τον Μάρκο Σίλβα, τον Λεονάρντο Ζαρντίμ και τον Μίτσελ Γκονθάλεθ.

Οι δύο πρώτοι είναι εξαιρετικά δύσκολοι για τον Παναθηναϊκό. Ο Ζαρντίμ είχε μια πετυχημένη πορεία με τη Μονακό (και στο Champions League) από το 2014 και μετέπειτα, ενώ προηγουμένως είχε αγωνιστεί στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο Σίλβα, με τη σειρά του, επιδίωξε την καθιέρωσή του στην Premier League, τα πήγε καλά στο υπ’αριθμόν ένα πρωτάθλημα στον κόσμο και η… χάρη του έφτασε μέχρι τον πάγκο της Έβερτον.

Ο Μίτσελ – ίσως – αποτελεί την πιο προσεγγίσιμη επιλογή εκ των τριών. Μετά τον Ολυμπιακό, πήγε στη Μαρσέιγ. Εν συνεχεία, στη Μάλαγα και τελευταία στην Πούμας. Άγνωστο, ακόμη, αν θα ασχοληθεί ο Παναθηναϊκός.

Τέλος, έχει προταθεί και ο Πάουλο Σόουζα, ο οποίος είναι ελεύθερος από την Μπορντό από τις 10 Αυγούστου.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News