Οι δύο μεταγραφές που θέλει στην Αυστρία ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός: Απίστευτο ξέσπασμα Γιοβάνοβιτς με τη λήξη!

Η απόκτηση χαφ και εξτρέμ αποτελεί βασικό μέλημα για τον Παναθηναϊκό μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Μέχρι την έναρξη στο βασικό στάδιο προετοιμασίας η ομάδα αναμένεται να κάνει 1-2 ακόμη μεταγραφές. Προτεραιότητα αποτελεί πάντα ένας χαφ, αλλά δεν είναι απίθανο να γίνει πρώτα μια κίνηση για εξτρέμ ή φορ, ανάλογα με το πώς θα πάνε οι διαπραγματεύσεις. Πάντως μέχρι η ομάδα να πάει στην Αυστρία πιστεύω πως θα έχουν έρθει χαφ και εξτρέμ. Το θέμα Γκατσίνοβιτς ίσως να μην ξεκαθαρίσει μέχρι τέλος Ιουνίου. Ο Παναθηναϊκός τον θέλει, αλλά όλα εξαρτώνται από τη Χόφενχαϊμ», ανέφερε.

Όσο για τα σενάρια περί Τσούμπα Άκπομ; «Δεν υπάρχει θέμα για τον Άκπομ. Πέρσι ασχολήθηκε λίγο ο Παναθηναϊκός με τον Άγγλο φορ, αλλά φέτος μέχρι τώρα δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο. Είναι ένας επιθετικός με τρομερά στοιχεία, αλλά στον ΠΑΟΚ έδειξε πως δεν έχει τόσο το γκολ», τόνισε.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News