Oι δηλώσεις του Πασκουάλ ενόψει Εφές

Πασκουάλ: «Χωρίς αυτούς θα ήταν αδύνατο να κερδίσουμε το ματς»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Τσάβι Πασκουάλ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Εφές.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Όπως έχει αποδειχθεί ως τώρα στην διοργάνωση, ένα παιχνίδι μπορεί να αλλάξει τον ρου της ομάδας στο παιχνίδι της σεζόν. Είδαμε ότι η Μπασκόνια μετά τη νίκη με εμάς νίκησε και τη Μάλαγα, έχασε δύσκολα στη Χίμκι και νίκησε και την Ρεάλ με διαφορά. Η Εφές νίκησε στη Βαρκελώνη και μετά στο Τελ Αβίβ. Πάντα τα παιχνίδια που έχουν προηγηθεί καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό τι θα συμβεί στα επόμενα. Γι’ αυτό τα σημαντικότερα παιχνίδια είναι εκείνα που παίζεις μετά από ήττα. Γιατί πρέπει να κερδίσεις απευθείας.

Τώρα παίζουμε με την Εφές στην καλύτερη στιγμή της. Παίζει πολύ μεγάλο μέρος των αγώνων με Ντάνστον και Στίματς κοντά στο καλάθι ταυτόχρονα. Διαθέτουν πολύ καλούς παίκτες στην περιφέρεια όπως ο Σιμόν, ο Ρίκι Λέντο και άλλοι. Παρουσιάζεται σοβαρή στην επίθεση, είναι καλή στους αιφνιδιασμούς και παίζει πολύ σκληρά. Σε όλα τα παιχνίδια που παίξαμε πέρσι και στο φιλικό φέτος κρίθηκαν στην τελευταία φάση. Θα πρέπει να περιμένουμε ένα παιχνίδι που θα κριθεί στον πόντο. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί, πρέπει να προετοιμάζεσαι καλά και θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Πιστεύω ότι ένα παιχνίδι που μπορεί να αποδειχθεί “κλειδί” για το μέλλον μας».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News