Οι δηλώσεις Βόβορα ενόψει Ρεάλ - Τα "μηνύματα" που έστειλε

Βόβορας: Δηλώσεις με νόημα για τις τελευταίες άσχημες εμφανίσεις

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Τρίτη τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ και ο Γιώργος Βόβορας μίλησε για το παιχνίδι όχι μόνο.

Στην αρχική του τοποθέτηση όσον αφορά το παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής της EuroLeague, ο 43χρονος τεχνικός, σχολίασε:

«Ερχόμαστε από μία πολύ κακή εμφάνιση. Αναλύσαμε πολλά πράγματα αλλά για μένα το πιο σημαντικό πράγμα ήταν η αντίδραση. Είδαμε τα λάθη μας. Προσπαθήσαμε στο ματς με το Περιστέρι να βγάλουμε μια αντίδραση ιδιαίτερα στο αμυντικό κομμάτι. Έχουμε περάσει ένα σημαντικό μέρος της σεζόν και πρέπει να δούμε την βελτίωση. Και πρέπει να δούμε αυτό που έχουμε από την αρχή της σεζόν και να είμαστε στο 100% σε κάθε φάση. Αυτό χρειαζόμαστε και αύριο. Χρειαζόμαστε πάρα πολύ ενέργεια. Χρειαζόμαστε 24 δευτερόλεπτα ενέργεια στην άμυνα και 40 λεπτά στο παιχνίδι. Εάν δεν έχουμε αυτήν την απαιτούμενη ενέργεια απέναντι στη Ρεάλ που είναι τόσο ποιοτική και μια Ρεάλ δεν ξέρεις ποιος παίκτης θα είναι πρωταγωνιστής, νομίζω δεν θα έχουμε τύχη.»

Και συνέχισε: «Ξέρουμε ότι είμαστε μια ομάδα που χτίζεται από την αρχή. Μια ομάδα που έχει αρκετά νέα παιδιά που δεν έχουν πολλά παιχνίδια στην EuroLeague. Είναι σίγουρο ότι το ‘θέλω’ των παιδιών είναι τεράστιο. Και το ‘θέλω’ υπήρχε απέναντι στην Ζάλγκιρις. Θέλαμε να κερδίσουμε, υπήρχε το ‘πρέπει’. Πρέπει να δουλέψουμε παραπάνω το πώς το διαχειριζόμαστε. Και οποιαδήποτε πίεση έχουμε, πρέπει να βγαίνει από την ενεργειά μας στην άμυνα, από την θέλησή μας και να μην καταβάλει το άγχος την προσπάθειά μας. Αυτό είναι κάτι που θέλει χρόνο, αλλά ο χρόνος περνάει. Και όπως είπα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Και όταν παίζεις απέναντι σε τόσο ποιοτικό ρόστερ όπως είναι η Ρεάλ δεν έχεις άλλη επιλογή».

Όσο για τη Ρεάλ; «Έχουμε παίξει πολλά ματς εναντίον της Ρεάλ τα τελευταία χρόνια. Είναι τεράστια πρόκληση. Ο Παναθηναϊκός έχει 10 σερί ήττες και αυτό από μόνο του αποτελεί πρόκληση για μας. Η Ρεάλ αν βρει ρυθμό είναι από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ομάδα που μπορεί να σηκώσει την EuroLeague. Το κλειδί του παιχνιδιού θα είναι να παγώσουμε αυτόν τον ρυθμό. Αυτό έχουμε αναλύσει και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

Απίστευτο ξέσπασμα Βόβορα στον πάγκο:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News