Οι δηλώσεις του Ζαχίντ μετά την τριάρα επί του Παναιτωλικού

Το 2-0 του Παναθηναϊκού από τον Ζαχίντ με ασίστ Βαγιαννίδη (vid)

Διαβάστε τι δήλωσε ο Γκιάς Ζαχίντ μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά:

Για το γκολ που σημείωσε: «Ήθελα να σουτάρω με το αριστερό και είδα ευκαιρία να τη φέρω στο δεξί. Ήμουν μόνος με τον τερματοφύλακα και απλά έστειλα την μπάλα στη γωνία».

Για το ματς: «Το ματς Κυπέλλου ήταν μια απογοήτευση. Θέλαμε να προχωρήσουμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και η ζωή. Έπρεπε να αντιδράσουμε, να ανέβουμε. Έχουμε 12 ματς ακόμη και πρέπει να συνεχίσουμε δυνατά και να ανέβουμε όσο ψηλότερα γίνεται, ίσως στην 3η θέση. Ήταν καλή η αντίδρασή μας μετά το Κύπελλο».

Για το ενδεχόμενο συμμετοχής στην Ευρώπη: «Ναι. Πρέπει να δοκιμάσουμε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα αν παίξουμε στην Ευρώπη. Ελπίζω να γίνει αυτό. Πρέπει να πάρουμε όσους περισσότερους πόντους μπορούμε και θα δούμε τι θα γίνει με την απόφαση. Έχουμε πολλά ντέρμπι, πρέπει να είμαστε δυνατοί. Να παίξουμε καλά και να συνεχίσουμε όπως δείξαμε σε αρκετά παιχνίδια. Νικήσαμε 3-1, πήραμε τους βαθμούς και θέλουμε να κάνουμε το ίδιο και στο επόμενο ματς με την Τρίπολη».

Για την εμφάνισή του: «Μου αρέσει να έχω την μπάλα, να κατακτώ το παιχνίδι. Έτσι παίζω. Προσπαθώ να δημιουργήσω φάσεις, να σκοράρω να κάνω ασίστ. Όταν αγωνίζομαι έτσι μου αρέσει να παίζω. Πηγαίνω στην μπάλα. Γι’ αυτό και βρίσκομαι σε θέσεις που ίσως να μη χρειάζεται».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News