Βαγιαννίδης: "Αυτά μου είπε ο Δώνης - Θέλω να μείνω εδώ, στο σπίτι μου"

Ντεμπούτο με γκολ για Βαγιαννίδη! (vid)

Διαβάστε τι δήλωσε ο Γιώργος Βαγιαννίδης μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά:

“Περίμενα πολλά χρόνια να γίνει το ντεμπούτο μου στο πρωτάθλημα. Δεν θέλω να λέω πολλά λόγια. Είμαι συγκεντρωμένος στο στόχο μου. Ήταν ωραία, το χάρηκα. Μου είχε πει συμπαίκτης ότι θα βάλω γκολ, αλλά δεν το πίστεψα. Η φυσική μου θέση είναι δεξί μπακ, αλλά παίζω όπου επιλέξει ο προπονητής μου. Στην αρχή ήμουν αγχωμένος αλλά μετά το γκολ πήρα αυτοπεποίθηση. Ο κόουτς πριν το ματς μου είπε να είναι ο εαυτός μου και να μπαίνω δυνατά στις φάσεις. Όταν μου ανακοίνωσε ότι θα είμαι βασικός με ξάφνιασε. Όταν πέτυχα το γκολ δεν το συνειδητοποίησα. Το κατάλαβα στα αποδυτήρια. Τότε αντιλήφθηκα τι ακριβώς έγινε”.

Για το συμβόλαιό του:” Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι και να είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα μου. Πρώτος μου στόχος είναι να μείνω εδώ. Είναι το σπίτι μου. Ελπίζω να μείνω”.

Για την παρουσία σκάουτ:” Προσπαθώ με τη δουλειά να δείχνω τους κόπους μου όλα αυτά τα χρόνια. Το μόνο που με ενδιαφέρει να βοηθήσω”

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News