Οι δηλώσεις του Τόμας μετά την ήττα από τη Βιλερμπάν

Οι δηλώσεις του Τόμας μετά την ήττα από τη Βιλερμπάν

Στα λάθη του Παναθηναϊκού στην τελευταία περίοδο στάθηκε ο ΝτεΣόν Τόμας μετά την ήττα από την Βιλερμπάν.

Ο Τόμας τόνισε ότι οι πράσινοι θα έπρεπε να συνεχίσουν από το +13 και να τελειώσουν το παιχνίδι, ενώ αναφέρθηκε και στην τελευταία επίθεση με τον Καλάθη

Αναλυτικά όσα είπε

«Η Βιλερμπάν βγήκε στο παρκέ με σκληρό τρόπο, ήταν συγκεντρωμένη. Το τρίποντο του Λόμαζς έδωσε το μομέντουμ σε εκείνους. Έπαιξαν επιθετικά και τα κατάφεραν. Βγήκαν για να παίξουν. Θέλαμε να κερδίσουμε. Εκτός έδρας πρέπει να τα παίρνεις αυτά τα ματς. Τώρα θα πρέπει να ανασυνταχθούμε.

Έπρεπε να συνεχίσουμε να παίζουμε άμυνα και να κοντρολάρουμε τον ρυθμό. Κάναμε λάθη. Έπρεπε να συνεχίσουμε από το +13. Η Βιλερμπάν βρήκε εύκολα καλάθια από τα λάθη μας».

Αναλύοντας το άστοχο σουτ του Νικ Καλάθη στο φινάλε, είπε: «Στην τελευταία φάση θέλαμε να τρέξουμε ένα play, για να νικήσει ο Νικ τον αντίπαλό του στην ντρίμπλα. Όμως, βρέθηκε απέναντι σε έναν ψηλό γκαρντ, τον Λάιτι, έναν καλό αμυντικό. Δεν βρήκε εύκολο καλάθι ο Νικ. Θα έπρεπε διαβάζαμε καλύτερα τη φάση. Θα μάθουμε από αυτήν. Θα έπρεπε να βρούμε ένα pick ‘n roll, ώστε ο Νικ να μην βρεθεί κόντρα σε πιο ψηλό αντίπαλο».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News