Οι δηλώσεις του Ράις μετά το τέλος του ματς

Οι δηλώσεις του Ράις μετά το τέλος του ματς

Στην σημαντικότητα της νίκης στάθηκε ο Ταϊρίς Ράις μετά το τέλος του αγώνα.

Ο παίκτης των πρασίνων τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε νωθρά στο πρώτο ημίχρονο όμως στο δεύτερο ήταν πολύ καλύτερος, ενώ υποστήριξε πως για το αμυντικό κομμάτι χρειάζεται ακόμα χρόνος ώστε να δέσουν ως γκρουπ

Αναλυτικά

«Η νίκη ήταν το πιο σημαντικό. Κάναμε αυτό που έπρεπε, έκανα και εγώ αυτό που έπρεπε. Μπήκαν οι βολές στο τέλος και όλα κύλησαν σωστά», ανέφερε αρχικά ο Αμερικανός στην κάμερα της Nova, προτού προσθέσει για το σημείο-κλειδί της νίκης:

«Ξεκινήσαμε νωθρά και πιο χαλαρά. Στο τρίτο δεκάλεπτο ήμασταν καλοί. Ο Παπαγιάννης βρήκε χώρο για να σκοράρει στη ρακέτα από την δημιουργία του Νικ, ο Τζίμερ σκόραρε και όλα πήραν τον δρόμο τους».

Σχετικά με την αμυντική εικόνα του Παναθηναικού, τόνισε: «Είμαστε στην αρχή και όλες οι ομάδες έχουν τέτοια προβλήματα. Πρέπει να ξεκινήσουμε στην άμυνα. Έχουμε δουλέψει σκληρά για να είμαστε σκληροί στην άμυνα αλλά θέλουμε δουλειά στο να βρούμε ο ένας τον άλλον, ψάχνουμε την χημεία μας. Αν είχαμε κάποιες καλύτερες επιλογές και στοπ στην άμυνα, θα ήταν πιο άνετα για εμάς. Αλλά είναι λογικό.

Η άμυνα είναι κάτι συνολικό. Πρέπει να δουλέψουμε ως γκρουπ, τα σκριν, τις θέσεις μας, την επικοινωνία μας. Είναι κάτι που δουλεύουμε και θέλουμε να το βελτιώσουμε σίγουρα».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News