Πεδουλάκης: «Αυτός είναι ο στόχος του Παναθηναϊκού»

Στο Λαύριο ο Πεδουλάκης

Ο Αργύρης Πεδουλάκης χαρακτήρισε ιδιαίτερα απαιτητική τη φετινή σεζόν για τον Παναθηναϊκό και τόνισε πως ο «πράσινος» στόχος εντός των τειχών είναι ο προφανής: η κατάκτηση του τίτλου.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδας δήλωσε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ενόψει του νέου πρωταθλήματος: «Το πιο σημαντικό εν όψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος είναι να έχουν όλοι την υγειά τους. Ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι προφανής όπως πάντα: η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η σεζόν που έρχεται με τα συνεχόμενα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα και το εγχώριο πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα απαιτητική. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς ως ομάδα και αυτό είναι κάτι που μπορούμε να πετύχουμε μέσα από τα ματς του πρωταθλήματος.

Θεωρώ πως θα είναι ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα που θα ευχαριστηθούν οι φίλαθλοι. Εύχομαι εκ νέου υγεία σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές και προπονητές αλλά και οικονομική υγεία σε όλες τις ομάδες. Είναι η 9η σερί χρονιά που το πρωτάθλημα διεξάγεται σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες για τη χώρα και εύχομαι όλες οι ομάδες να καταφέρουν να επιβιώσουν».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News