Οι δηλώσεις του Πασκουάλ πριν την αναχώρηση για Μόναχο - Που επικεντρώθηκε

Οι δηλώσεις του Πασκουάλ πριν την αναχώρηση για Μόναχο - Που επικεντρώθηκε

Ο Τσάβι Πασκουάλ τόνισε στην κάμερα της Nova ότι η Μπάγερν θα παρουσιαστεί βελτιωμένη συγκριτικά με το παιχνίδι της πρεμιέρας της Euroleague.

Ο Καταλανός τεχνικός επεσήμανε τους κινδύνους του εκτός έδρας παιχνιδιού στο Μόναχο και αναφέρθηκε στην περίπτωση του Κόπονεν.

«Πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας. Πρέπει να έχουμε την κατάλληλη πνευματική προετοιμασία. Παίζουμε με μία καινούρια ομάδα στην διοργάνωση. Για 25 λεπτά έπαιξε κάλά με την Αναντολού Εφές. Δέχτηκε τρία τρίποντα και μετά δεν μπόρεσε να επιστρέψει. Πιστεύω ότι θα είναι πιο έτοιμη, έχει έναν καλό προπονητή. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοι»

Για την διαβολοβδομάδα: «Έχουμε επικεντρωθεί στο πρώτο παιχνίδι. Θα βάλουμε την ενέργειά μας σε αυτό. Δεν μπορείς να κάνεις διαχείριση πριν ξεκινήσει το πρώτο ματς. Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι στο Μόναχο και μετά θα σκεφτούμε την Γκραν Κανάρια».

Νομίζω ότι ο Κοπόνεν είναι σημαντικός παίκτης. Έχουν δυναμισμό με τους Μπούκερ, Ντάνγκουμπιτς, Λούσιτς, τον Γιόβιτς που είναι δημιουργός και κάνει το παιχνίδι. Τρέχουν γρήγορα στον αιφνιδιασμό, θέλουμε να πάρουμε τα ριμπάουντ. Όποια ομάδα ελέγξει τον ρυθμο θα πάρει την νίκη. Δεν πρέπει να κάνουμε λάθη»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News