Οι δηλώσεις του Πασκουάλ μετά το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Πασκουάλ - Ποιος θα προπονήσει με Αρμάνι

Διαβάστε παρακάτω τις δηλώσεις του Τσάβι Πασκουάλ μετά το τέλος του αγώνα

«Είμαι χαρούμενος γιατί σήμερα παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι αλλά και ο κόσμος που είδε τον αγώνα με αυτό που πρόσφεραν οι δύο ομάδες γιατί ο Ο ΠΑΟΚ είναι σε καλό μομέντουμ. Ήταν ένα απαιτητικό παιχνίδι, οφείλαμε να έχουμε συγκέντρωση μέχρι το τέλος. Ο ΠΑΟΚ έκανε σημαντική προσπάθεια για να επιστρέψει αλλά εμείς ήμασταν σε καλό επίπεδο», είπε αρχικά.

Σε ερώτηση για το ότι οι ασίστ ήταν περισσότερες σε σχέση με τα επιθετικά ριμπάουντ, απάντησε: «Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι η πρώτη φορά αλλά όντως είναι ασυνήθιστο. Αυτό μας βοήθησε να πετύχουμε εύκολα καλάθια. Δεν έχουμε αμυντικά ριμπάουντ γιατί ο ΠΑΟΚ σκόραρε σε κάθε του προσπάθεια και με τον τρόπο που αγωνιστήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο του δώσαμε τη δυνατότητα να επιστρέψει. Σ’ αυτό το σημείο του αγώνα (ασίστ) ήμασταν μια χαρά αλλά στην άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πρόβλημα».

Σε ερώτηση για το αν νιώθει πίεση από τα τελευταία αποτελέσματα, απάντησε: «Σε αυτό το επίπεδο είναι συχνό το επίπεδο να υπάρχουν αγώνες όπως με την Νταρουσάφακα και σ’ αυτές τις καταστάσεις μετράει μόνο η νίκη. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζεις. Αυτό ήταν πολύ ξεκάθαρο για μας στο σημερινό παιχνίδι, παίξαμε με περισσότερη αυτοπεποίθηση και κερδίσαμε με διαφορετικό τρόπο σε σχέση με αυτόν στον αγώνα με την Νταρουσάφακα».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News