Οι δηλώσεις του Κολοβού μετά την ήττα από τον ΟΦΗ

Σε δύο θέσεις ο Κολοβός

Στο ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι αλλά και στην κακή στάθηκε ο Δημήτρης Κολοβός.

Ο Κολοβός τόνισε πως πρέπει να σκύψουνε όλοι τα κεφάλια τους και να δουλέψουν ενώ αναφέρθηκε στα ντέρμπι που έρχονται με Άρη και Ολυμπιακό

Αναλυτικά όσα είπε:

«Νομίζω πως ήταν μια κακή βραδιά, δεν μας πήγε τίποτα καλά. Καταλαβαίνω τους οπαδούς που έχουν απογοητευτεί όπως κι εμείς. Κανείς μας δεν είναι χαρούμενος. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έφταιξε. Θεωρώ πως δεν είμαστε αυτοί που δείξαμε στο ματς αυτό. Να σκύψουμε τα κεφάλια να δουλέψουμε να βγάλουμε τον εαυτό μας γιατί αυτός σίγουρα δεν είναι».

Για την ανάληψη ευθύνης από Δώνη: «Είμαστε μια ομάδα, απ’ τα παιδιά που παίζουν μέχρι αυτά που δεν παίζουν. Όλοι χάνουμε κι όλοι κερδίζουμε. Αυτό να κοιτάξουμε να γίνουμε ομάδα μέσα κι έξω απ’ το γήπεδο, όπως ήμασταν μέχρι τώρα. Έγινε γρήγορα αυτό που έγινε, έχουμε τη διακοπή να δουλέψουμε. Ένας ένας να καθαρίσει το μυαλό του και να βγάλει αυτό που μπορεί».

Για το αν υπήρξε αιφνιδιασμός απ’ τον τρόπο που έπαιξε ο ΟΦΗ: «Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον ΟΦΗ ήταν καλύτερος. Απ’ το πρώτο λεπτό δεν μπήκαμε στο ματς. Δεν μπορώ να πω πως στο 0-3 δείξαμε κάτι. Δεν μπήκαμε στο ματς. Αυτό ήταν το λάθος μας».

Για το πώς μπορεί να ανατραπεί η κατάσταση: «Σα μεγάλη ομάδα επειδή υπάρχουν κι αυτές οι μέρες, το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να ξεχάσουμε αυτή τη βδομάδα. Να δείξουμε απ’ το επόμενο ματς τι ομάδα είμαστε. Όλοι μαζί ως μια οικογένεια θα τα καταφέρουμε και θα ξεχάσουμε αυτή την εικόνα που δείξαμε».

Για το αν υπήρξε έλλειψη δυνάμεων: «Δεν ξέρω πως ένιωθε ο καθένας. Όταν μένεις πίσω στο σκορ και στο δεύτερο δεχόμαστε πάλι γρήγορα γκολ, βαραίνουν τα πόδια. Δεν μπορώ να καταλάβω αν φαινόμασταν έτσι. Εγώ νομίζω πως δεν είναι θέμα φυσικής κατάστασης. Δεν είχαμε τραυματισμούς. Ήταν μια πολύ κακή μέρα και μας πήγαν όλα στραβά. Αυτό πρέπει να αλλάξουμε».

Για τα ντέρμπι που έρχονται: «Έχουμε δύσκολα παιχνίδια αλλά είμαστε μεγάλη ομάδα και το κάθε ματς πρέπει να το νικάμε. Άσχετα με το τι έχει συμβεί, έχουμε καλή ομάδα και δε μας αξίζει αυτό».

Για την Εθνική: «Κομβικό το ματς στη Φιλανδία για να έχουμε ελπίδες. Μπορούμε να νικήσουμε. Το μυαλό μας είναι να κάνουμε το 2 στα 2».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News