Οι δηλώσεις του Καλάθη μετά την τρίποντη βόμβα!

Σε... άλλο γήπεδο και βαριά ήττα στην Πόλη!

Ο Νικ Καλάθης μίλησε για τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού στη Μόσχα και τόνισε πως πλέον οι «πράσινοι» είναι διαφορετική ομάδα, ενώ έθεσε ως στόχο να συνεχίσουν άπαντες στον ίδιο ρυθμό.

Ο ηγέτης των «πράσινων» είπε μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της NOVA: «Είναι ένα σουτ που προπονούμαι γι αυτό κάθε μέρα. Ήμουν ελεύθερος και πήρα την ευθύνη. Δεν υπήρχε πίεση σε αυτό το σουτ. Είχα χάσει αρκετά ελεύθερα σουτ μέχρι εκείνο το σημείο. Για να φτάσουμε ως εκεί κάναμε πολλά πράγματα διαφορετικοί παίκτες. Όλοι όσοι ήρθαν από τον πάγκο έδωσαν πράγματα.

Θέλουμε να παίξουμε το καλύτερό μας μπάσκετ στο τέλος της σεζόν. Παίξαμε καλή άμυνα και είχαμε ευκαιρία να κερδίσουμε το παιχνίδι στο τέλος και το καταφέραμε. Είμαστε διαφορετική ομάδα. Παίζουμε καλύτερα και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Μέσα από την άμυνα καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι.

Έβαλε μεγάλα σουτ ο ΝτεΣόν και μας κράτησε μέσα στο παιχνίδι. Είναι μεγάλη η επιρροή του Πιτίνο. Όλο το σταφ κάνει εξαιρετική δουλειά και ο κόουτς πιστεύει σε εμάς. Είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να πετύχουμε».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News