Οι δηλώσεις του Γιαπλές μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

Βόβορας « Πρέπει να βελτιωθούμε στα ριμπάουντ»

Ευχαριστημένος εμφανίστηκε μετά την νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ ο Θανάσης Γιαπλές…

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Βόβορα τόνισε πως οι πράσινοι είχαν ενέργεια ειδικά στο αμυντικό κομμάτι και διόρθωσαν πολλά από τα λάθη που έγιναν στο φιλικό με τον Ηρακλή.

Αναλυτικά όσα είπε στο paobc.gr

«Μετά το χθεσινό φιλικό, στο οποίο δεν ήμασταν ευχαριστημένοι στο κομμάτι της ενέργειας, τα παιδιά κατάλαβαν σήμερα το τι πήγε λάθος και το διορθώσαμε. Πλέον δεν έχουμε κανένα παράπονο από το θέμα ενέργειας και της διάθεσης, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι», τόνισε αρχικά και εξήγησε: «Μας αρέσει ο τρόπος που δουλεύουν τα παιδιά. Δεν έχουμε μείνει δυσαρεστημένοι από κάτι. Έχουμε κάποια θέματα, τα οποία όμως αν δεν τα είχαμε τόσο νωρίς στην τρίτη μόλις βδομάδα προετοιμασίας τότε θα ανησυχούσαμε. Είναι πολλά πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε αλλά γι’ αυτό κάνουμε προετοιμασία και δίνουμε και φιλικά ματς».

Κλείνοντας δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην πανέμορφη και φιλόξενη πόλη των Ιωαννίνων: «Είναι μια πανέμορφη πόλη τα Ιωάννινα και μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από τις εγκαταστάσεις και τη φιλοξενία που τύχαμε όλες αυτές τις ημέρες».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News