Οι δηλώσεις του Χατζηγιοβάνη μετά το τέλος του αγώνα

Το μήνυμα του Χατζηγιοβάννη μετά την νίκη (pic)

Στο ότι ο Παναθηναϊκός φτάνει σιγά σιγά στον στόχο της εξάδας στάθηκε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης.

Ο μέσος των πρασίνων αναφέρθηκε στην μονομοποίησει του στις εκτελέσεις πέναλτι ενώ τόνισε ότι η ομάδα το καλοκαίρι θα βρίσκεται εκεί που πρέπει

Αναλυτικά όσα είπε

Για τα δύο πρόσωπα του τριφυλλιού:

“Πιστεύω ότι αυτό μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο, όταν έχεις το αποτέλεσμα να κάτσεις πίσω για να το διαχειριστείς. Θεωρώ όμως πως έγινε εξαιτίας της κούρασης. Κάναμε καλή άμυνα και δεν δεχτήκαμε μεγάλη πίεση. Δεν θυμάμαι κάποια κλασική ευκαιρία του Αστέρα πέρα από το γκολ στις καθυστερήσεις που ήταν οφσάιντ. Ναι μεν ήταν καλύτερος ο Αστέρας στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο. Ένα ημίχρονο εμείς, ένα ο Αστέρας. Στο δεύτερο μέρος που δεν ήμασταν αποτελεσματικοί είχαμε και πάλι τρία α τετ για να πετύχουμε ένα ακόμη γκολ. Μια καλή ομάδα είτε παίζει άσχημα, είτε καλά πρέπει να παίρνει τη νίκη”.

Γην εκτέλεση του πέναλτι και αν έχει μονιμοποιηθεί:

“Έχω μονιμοποιηθεί από την περσινή χρόνια. Παίρνω μια απόφαση εκείνη τη στιγμή, το πιστεύω και φυσικά στην προπόνηση το δουλεύω και σκοράρω όταν μου δοθεί η ευκαιρία. Το πέναλτι πρέπει να είναι γκολ”.

Για την εξάδα που πλησιάζει ο Παναθηναϊκός:

“Έχουμε κάνει έναν κακό πρώτο γύρο. Θα μπορούσαμε να είχαμε πολλούς βαθμούς που έχουμε πετάξει. Φτάνουμε σιγά-σιγά εκεί που θέλουμε και πιστεύω πως το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκό θα είναι εκεί που ανήκει”.

Για το αν είναι απελευθερωμένος μετά την ανανέωση:

“Ναι ισχύει πως μετά την ανανέωση έχω κάνει καλά παιχνίδια. Έχω βοηθήσει την ομάδα. Όλη η ομάδα βέβαια έχει αλλάξει στα τελευταία παιχνίδια. Εγώ προσωπικά είμαι ελεύθερος, είμαι χαρούμενος και σε καλό μουντ και το δείχνω στο γήπεδο”.

Για την Εθνική ανδρών:

“Θέλω να είναι το επόμενο βήμα μου. Θέλω να ζήσω αυτό το όνειρο”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News