Οι ατάκες των παικτών στα αποδυτήρια για τη διαιτησία στο ντέρμπι

ΕΜΕΤΟΣ! Ασέλγησαν πάνω στο πτώμα του Παναθηναϊκού...

Οι παίχτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν γεμάτοι οργή στα αποδυτήρια μετά την λήξη του αθηναϊκού ντέρμπι στο ΟΑΚΑ. Ατάκες «φωτιά» έριξαν εκείνοι, αφού ο διαιτητής της συνάντησης δεν σεβάστηκε την προσπάθειά τους.

Ο Παναθηναϊκός συνάντησε χθες μια απαράδεκτη διαιτησία, η οποία τους έβγαλε επί της ουσίας εκτός παιχνιδιού από το πρώτο μισάωρο και την αποβολή του Ινσούα.

Το πράσινο συγκρότημα έχει αφήσει στην άκρη τα προβλήματα του συλλόγου και θέλει να παίξει ποδόσφαιρο τις εναπομείνασες αγωνιστικές. Όμως, η έλλειψη σεβασμού προς το τριφύλλι, που αποτελεί διαχρονικό πρόβλημα για τον σύλλογο, αποτέλεσε κύριο λόγο για το ξέσπασμα που ακολούθησε.

«Εμείς θέλουμε να παίξουμε μπάλα, παρά τα όσα γίνονται και αυτοί δεν δείχνουν σεβασμό.», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι παίχτες.

Οι πράσινοι ένιωσαν αδικημένοι στην ανάπαυλα και οι αντιδράσεις τους μαρτυρούν την όλη κατάσταση για την αντιμετώπισή τους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News