Οι απουσίες έφεραν... ταλέντο από την Κ19 στο Κορωπί

Οι απουσίες έφεραν... ταλέντο από την Κ19 στο Κορωπί

Οι πολλές απουσίες λόγω εθνικών ομάδων και προβλημάτων δεν πτόησαν τον Ντάνι Πογιάτος ως προς τη δουλειά που είχε προγραμματίσει να κάνει με τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Στην προπόνηση της Δευτέρας οι Πράσινοι έκαναν περίπου μισή ώρα γυμναστήριο, μετά βγήκαν στο γήπεδο όπου έκαναν εξάσκηση σε πάσες και τελειώματα σε μικρές εστίες.

Όμως, ο κύριος όγκος της προπόνησης αφορούσε την ανάπτυξη παιχνιδιού, με τον προπονητή του Παναθηναϊκού να επισημαίνει στους ποδοσφαιριστές πώς θέλει να κυκλοφορεί η μπάλα.

Απόντες λόγω κλήσης στις εθνικές ομάδες ήταν οι Κουρμπέλης, Διούδης, Αλεξανδρόπουλος, Ξενόπουλος, Εμμανουηλίδης, Καμπετσής, θεραπεία και γυμναστήριο έκαναν οι Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Χατζηθεοδωρίδης, Αϊτόρ, Ιωαννίδης, ενώ κλινήρης με γαστρεντερίτιδα έμεινε ο Σένκεφελντ.

Αντίθετα λόγω απουσιών με την πρώτη ομάδα προπονήθηκε ο Οικονομάκης από την Κ19.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News