Οι «αποδείξεις» των Χουανκάρ - Σάντσες

Οι «αποδείξεις» των Χουανκάρ - Σάντσες

Με τον Φακούντο να μην έχει προσαρμοστεί και τον Χουανκάρ μια να παίζει και δυο να είσαι στα φυσιοθεραπευτήρια ο Παναθηναϊκός δεν έχει ανάπτυξη από πλάγια. Δεν υπάρχουν overlap γιατί καιρό τώρα δεν υφίστανται ακραίοι επιθετικοί.

Ακόμα κι όταν υπάρχουν σχηματικά, αυτοί συγκλίνουν προς την περιοχή (το βλέπαμε τόσο καιρό με τον Καρλίτος, καταγράφηκε και με τον Χατζηγιοβάνη την Κυριακή) αφού η μπάλα παίζεται πολύ στον άξονα λόγω παρουσίας Αγιούμπ, Μπουζούκη, Μακέντα.

Επιπλέον ο Παναθηναϊκός δεν έχει κάποιο φορ «σκιάχτρο» να φοβίσει τον αντίπαλο, κι έτσι η ομάδα προσπαθεί να κυκλοφορήσει μπάλα σε λίγα τ.μ όπου συγκεντρώνονται πολλοί παίκτες και προκαλείται συνωστισμός.

Σε αυτή την περίπτωση με τις πλαγιοκοπήσεις μπορείς να ανατρέψεις καταστάσεις. Όταν μια ομάδα πατάει καλά μπροστά, παίρνοντας ανάπτυξη από πολλούς παίκτες, είναι… φωτιά. Ο Φακούντο έδειξε καλύτερα στοιχεία στο Ηράκλειο, ο Χουάνκαρ ξέρει μπάλα , διαθέτει γλυκό αριστερό πόδι κι ο Μπόλονι καλείται να τους “ξεκλειδώσει” αφού άλλοι δεν υπάρχουν πίσω από αυτούς.

Εκτός κι αν κάνουν την έκπληξη Αντονίτο (που έχει χαθεί αυτή η ψυχή;), Χατζηθεοδωρίδης (που όλο γυρνά από τραυματισμό στη δράση κι όλο στα πιτς βρίσκεται), Ζαγαρίτης. Το καλοκαίρι τα καλά λόγια περίσσευαν για την αξία του Αργεντινού και του Χουάνκαρ. Τώρα θα δούμε αν έχουν αντοχές για να ανταποκριθούν στις μεγάλες απαιτήσεις που υπάρχουν.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News