Τον πήρε και τον Σικ-ωσε!
Με δύο γκολ του Πάτρικ Σικ η Λεβερκούζεν πήρε άνετα τη νίκη επί του Ολυμπιακού (0-2) και βρίσκεται αγκαλιά με την πρόκριση στους «16» του UEFA Champions League.
Αρκετός θόρυβος έγινε για το… τίποτα στον Ολυμπιακό μετά την πρόκρισή του στα play-off του UEFA Champions League.
Στο Γ. Καραϊσκάκης επικράτησε-αυτή τη φορά-ποδοσφαιρική δικαιοσύνη με τη Λεβερκούζεν να κατακτά τη νίκη και να εξασφαλίζει ισχυρό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς επί γερμανικού εδάφους σε μια εβδομάδα.
Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να είναι «άρρωστος», η Λεβερκούζεν ήταν… Σικ και με δύο γκολ του φορμαρισμένου ποδοσφαιριστή «σίγησε» το Φάληρο και πήρε αυτό που ήθελε από τη πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων.
Οι Γερμανοί είχαν τρεις μεγάλες ευκαιρίες να προηγηθούν και στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο, η τύχη δεν τους χαμογέλασε ξανά.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Αυτό έχει ενοχλήσει περισσότερο τον Γιαννακόπουλο»
- Παναθηναϊκός: Τι ισχύει τώρα με Ταρνοβάνου και το... follow στο Instagram
- Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Ο Κρίστενσεν πήρε θέση για το μέλλον του
- «Υπέγραψε τη μεταγραφή του στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Μπλέτσας»
- Παναθηναϊκός: Το κασέ του Γιένσεν και το ποσό που μπορεί να γίνει deal με Μπρέντφορντ