Τόσο κράτησε η χαρά του Ολυμπιακού: Φενέρ και Σάρας ξεφτίλισαν και τους διαιτητές!
Η Φενερμπαχτσέ «έλιωσε» τον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη (88-80) με πολλά «καμπανάκια» για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα που εκτέλεσε 22 ελεύθερες βολές έναντι 9 των γηπεδούχων.
Στον Ολυμπιακό ένιωσαν… Πρωταθλητές Ευρώπης για λίγα 24ωρα, καθώς η Φενερμπαχτσέ πήρε άνετα τη νίκη στην Πόλη με 88-80.
Η ομάδα του Σαρούνας Γιασισκεβίτσιους περίμενε από το… πλημμυρισμένο ΣΕΦ τον Ολυμπιακό και τελικά τον υποδέχτηκε στη δική της έδρα.
Η πρωταθλήτρια Ευρώπης έκαμψε την αντίσταση των Πειραιωτών που έπαιξαν στο 110% κόντρα στον Παναθηναϊκό Aktor στο Telekom Center Athens, ακόμα κι αν εκτέλεσε 13 λιγότερες βολές (9-22).
Με αυτή τη νίκη, ο Ολυμπιακός αρνείται να ξεμπλέξει από τον αυξημένο ανταγωνισμό για τα εισιτήρια που οδηγούν στα απευθείας στα πλέι οφ της διοργάνωσης.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Πείτε ό,τι θέλετε - Θα βάλω το ευρωπαϊκό στο τραπεζάκι»
- Καρπετόπουλος: «Στα δύο ματς είτε θα υπάρξει ξανά έρωτας με τον Μπενίτεθ ή απίστευτη γκρίνια» (vid)
- Κατσαρός: «Αυτός ο παίκτης είναι "είδηση" για τον Παναθηναϊκό» (vid)
- Πανούτσος: «Αυτοί θα μπουν στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού»
- Αλλάζουν οι ισορροπίες: Χάνει τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό ο Κωνσταντέλιας