Οι 4 προσθήκες που θα ανεβάσουν επίπεδο τον Παναθηναϊκό!

Σίγουροι, Ερωτηματικά, Προς αποχώρηση: Η αξιολόγηση του ρόστερ ανά θέση

Όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές τις τελευταίες μέρες, ο Νίκος Νταμπίζας έχει πρωταρχικό στόχο το ξεκαρτάρισμα του ρόστερ και στη συνέχεια θα φουλάρει για τις μεταγραφές.

Παρόλα αυτά είναι δεδομένο πως το τριφύλλι έχει ανάγκη από 4 προσθήκες βασικών. Προσθήκες που θα ανεβάσουν επίπεδο τον Παναθηναϊκό.

Οι πράσινοι, χωρίς τον βραχνά των περιορισμών θα… ψαχτούν για παίκτες αρκετά έμπειρους, οι οποίοι θα δώσουν το κάτι παραπάνω στο ρόστερ.

Ας δούμε, όμως, τις θέσεις στις οποίες, οι πράσινοι σίγουρα θα κινηθούν για μεταγραφή.

  • Στην άμυνα κρίνεται απαραίτητη η προσθήκη ενός στόπερ με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υπάρχοντες αμυντικούς.
  • Στη μεσαία γραμμή η αποχώρηση του Κάτσε δημιουργεί τεράστιο κενό. Το τριφύλλι ξέμεινε μόνο με τον αρχηγό του, Δημήτρη Κουρμπέλη.
  • Θέση στην οποία έχει διαπιστωθεί μεγάλο κενό είναι αυτή του εξτρέμ, γι’ αυτό δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να γίνουν δύο μεταγραφές σε αυτή τη θέση.
  • Τέλος, είναι φανερό, πως ο Φεντερίκο Μακέντα χρειάστηκε βοήθεια τη φετινή σεζόν, γι΄αυτό και στο τριφύλλι προσανατολίζονται στην προσθήκη ενός ακόμα επιθετικού, ο οποίος θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Ιταλό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News