Οι «50-50» φάσεις δίνονται πέναλτι εις βάρος του Παναθηναϊκού!

Οι «50-50» φάσεις δίνονται πέναλτι εις βάρος του Παναθηναϊκού!

Φωτιάς και Ντελ Θέρο Γκράντε καταλόγισαν πέναλτι κατά του Παναθηναϊκού, στα οποία και να μην τιμωρούσαν το Τριφύλλι με την εσχάτη των ποινών, δεν θα γινόταν και καμία καταστροφή.

Συνολική διαιτησία 0-100 δεν έχει υπάρξει, εις βάρος του Τριφυλλιού τη φετινή σεζόν. Αλλά στις λεγόμενες «μεγάλες αποφάσεις», που είναι… οριακές, οι διαιτητές είναι 0-100 απέναντι στην ομάδα.

Η αρχή έγινε στην Αρκαδία με την πτώση του Μπαράλες στο… τσίμπημα της μπάλας από τον Πούγγουρα. Τι ακούστηκε; Πως είναι η φυσική συνέχεια της φάσης!

Σε ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ σε γεμάτη Λεωφόρο ο… ελίτ διαιτητής κρίνει τη μάχη στο τελευταίο πεντάλεπτο της συνάντησης εφαρμόζοντας τους κανόνες του… μπάσκετ και χωρίς να συνυπολογίζει τα δεδομένα γύρω του.

Ακόμα, στις τηλεοπτικές εκπομπές δεν σχολιάστηκε καν η φάση με την έξοδο του Πασχαλάκη για πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού στο 1-2, ενώ «σκεπάστηκε» και το επιθετικό φάουλ στον Παλάσιος πριν το 1-3.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News