Οι 3+2 μεταγραφές του καλοκαιριού

Παναθηναϊκός - Άρης: Μη Χ-αρούμενες γιορτές!

Τα οικονομικά δεδομένα για κάθε ομάδα αναμένεται να παίξουν το ρόλο τους από τον κορονοϊό.

Ο Παναθηναϊκός ακόμη δεν είναι σαφές πώς θα κινηθεί και αυτό γιατί άπαντες περιμένουν τον Γιάννη Αλαφούζο ώστε να ορίσει το μπάτζετ.

Οι πράσινοι, σύμφωνα με τη Sportime, μόνο για τρεις θέσεις φαίνεται να είναι ειλημμένη απόφαση η απόκτηση ποδοσφαιριστή. Η μία είναι του δεξιού μπακ, εκεί που ενδεχομένως το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός να μην έχει κανέναν παίκτη. Ο Γιόχανσον θα αποχωρήσει, ο Αποστολάκης υπέγραψε στον ΑΠΟΕΛ και ο Βαγιαννίδης είναι στον αέρα. Ακόμη και εάν μείνει ο τελευταίος, το «τριφύλλι» θα κινηθεί για βασικό δεξιό μπακ.

Ακόμη, ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να κάνει μία καλή μεταγραφή και αυτή θα είναι στη θέση του εξτρέμ. Ο παίκτης που θα αποκτηθεί θα πρέπει να μπορεί να πάρει τη… φανέλα σπίτι του. Μεταγραφή θα γίνει και για το αριστερό άκρο της άμυνας εκτός εξαιρετικού απροόπτου και αυτό γιατί ο Γιώργος Δώνης δεν φαίνεται να έχει πειστεί πλήρως πως ο Χατζηθεοδωρίδης μπορεί να μπει στα παπούτσια του Ινσούα.

Τρεις, λοιπόν, είναι οι προσθήκες ενδεκάδας, ενώ και συνολικά δύσκολα θα χρειαστούν περισσότερες εάν μείνουν οι Χρήστος Δώνης και Βαγιαννίδης. Οι δυο τους είναι ρυθμιστές για τον καλοκαιρινό μεταγραφικό σχεδιασμό. Σε περίπτωση που αποχωρήσουν, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να κινηθεί για αντικαταστάτες τους. Δεν βγαίνει μαθηματικά αλλιώς. Θα χρειαστεί σίγουρα ένας χαφ, εάν αποχωρήσει ο υιός Δώνης, ενώ το ίδιο ισχύει και για το δεξί άκρο της άμυνας, όπου χρειάζεται κάθε ομάδα να έχει δύο παίκτες.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News