Όγκαστ: Ποιο το μέλλον του μετά τα γέλια στον πάγκο;

Όγκαστ: Ποιο το μέλλον του μετά τα γέλια στον πάγκο;

Το γεγονός ότι ο Ζακ Όγκαστ συνελήφθη (όπως και ο Σαντ Ρος) από την κάμερα να χασκογελά τις προάλλες στη Ρωσία, ενώ η Ζενίτ σε …πετσόκοβε, δυσχεραίνει την περαιτέρω παραμονή του Ελληνοαμερικανού στο ΟΑΚΑ.

Ο Κάτας τον πιστεύει, επί των ημερών του ο ψηλός παίζει αρκετά, αλλά θα χρειαστεί να βελτιώσει πολλές πτυχές του παιχνιδιού του για να χαρακτηριστεί παίκτης Ευρωλίγκας.

Υστερεί ακόμα στην εκτέλεση και γενικά σε ότι έχει να κάνει με τα τελειώματα του χαρακτηρίζεται λίγο άγουρος.

Χάνει σωρηδόν τις βολές, δεν είναι φανατικός αμυντικός, παράλληλα θα χρειαστεί να δουλέψει την ιδιοσυγκρασία του σε συνδυασμό με τον τρόπο που ενεργεί εντός παρκέ γιατί είναι μεν αλτικός, καλογυμνασμένος και με aggressive διάθεση μα από την άλλη είναι κι επιρρεπής στο λάθος.

Το χειρότερο είναι πως το παιχνίδι του πάνω από τη στεφάνη δεν μπορεί να απορροφηθεί στην επίθεση του Παναθηναϊκού που στερείται αυθεντικού πόιντ γκαρντ και στρατηγικού κουμάντου, ώστε να αξιοποιηθούν και οι ψηλοί.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News