Όγκαστ: «Καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον, βρίσκουμε την ταυτότητά μας»

Όγκαστ: Οι δηλώσεις του μετά την ήττα από την Ρεάλ

Μιλώντας για το ματς με τη Μακάμπι (11/3, 21:00) ο Ζακ Όγκουστ υποστήριξε ότι η ομάδα του βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση.

Αρχικά ο σέντερ των «πρασίνων» μίλησε για το παιχνίδι με τη Μακάμπι: «Είναι μια πολύ επιθετική ομάδα, που στηρίζεται πολύ στην περιφέρειά της. Προσπαθούμε να μάθουμε τη φιλοσοφία τους, δουλεύουμε σε κάποια πράγματα που θεωρούμε ότι θα είναι αποτελεσματικά για να τους περιορίσουμε. Πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο που υπάρχει».

Για το αν ο Παναθηναϊκός είναι σε καλύτερη κατάσταση: «Πιστεύω ότι καταλαβαίνουμε καλύτερα ο ένας τον άλλον, βρίσκουμε την ταυτότητά μας. Το σημαντικό είναι ότι είμαστε υγιής τον τελευταίο καιρό, οπότε πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά».

Για τον Σκότι Ουίλμπεκιν: «Είναι κλειδί, θα πρέπει να περιορίσουμε την δράση τόσο του ίδιου, όσο και των υπόλοιπων περιφερειακών της Μακάμπι. Θα πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή στην άμυνα».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News