ΟΦΗ - ΠΑΟΚ Live Streaming: Ζωντανά - Κανάλι

ΟΦΗ - ΠΑΟΚ Live Streaming: Ζωντανά - Κανάλι

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ Live Streaming: Οι στόχοι τους είναι διαφορετικοί, η πορεία τους όμως κοινή. Καθώς έχοντας από μια νίκη στα τέσσερα τελευταία τους ο καθένας, ο ΟΦΗ και ο ΠΑΟΚ βρίσκονται πιο πίσω από τις προσδοκίες τους, για τουλάχιστον ανάλογη πορεία με την περσινή σεζόν.

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ Live Streaming: Ζωντανά – Κανάλι

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ Live Streaming: Οι στόχοι τους είναι διαφορετικοί, η πορεία τους όμως κοινή. Καθώς έχοντας από μια νίκη στα τέσσερα τελευταία τους ο καθένας, ο ΟΦΗ και ο ΠΑΟΚ βρίσκονται πιο πίσω από τις προσδοκίες τους, για τουλάχιστον ανάλογη πορεία με την περσινή σεζόν.

Ο ΟΦΗ
Πήρε την ισοπαλία από τον Ατρόμητο, μετά τη νίκη του επί της Λαμίας, και τώρα απέχει δύο βαθμούς και δύο θέσεις από την εξάδα.
Το 0-0 με τον Ατρόμητο ήταν η πρώτη ισοπαλία μετά από εννέα παιχνίδια, όπου μετρούσε τέσσερις νίκες και πέντε ήττες. Είχε τρεις ισοπαλίες στα έξι πρώτα.

Με τέσσερις νίκες στα οκτώ τελευταία χτυπάει την πόρτα της εξάδας, καθώς έχει μαζέψει 13 βαθμούς, ενώ είχε μόλις έξι βαθμούς από τα πρώτα οκτώ.

Δεν δέχτηκε γκολ στα δύο τελευταία. Είχε δεχτεί γκολ και στα 11 πρώτα του πρωταθλήματος, αλλά τώρα έχει κρατήσει το «μηδέν» σε τρία από τα πέντε τελευταία.

Είχε να κρατήσει σε δύο διαδοχικά παιχνίδια την έδρα του απαραβίαστη από το Μάρτη του 2019!
Στο Κύπελλο Ελλάδας κληρώθηκε με το Βόλο.

Πέρσι κατάφερε να μπει στην εξάδα και να παίξει στα πλέι οφ. Παράλληλα εξασφάλισε και θέση στο Europa League, αλλά αποκλείστηκε στην έδρα του από τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Ο Γιώργος Σίμος διανύει τη δεύτερη σεζόν του στην ομάδα, αφού είχε αναλάβει το καλοκαίρι του 2019.

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ Live Streaming: Ο ΟΦΗ εντός έδρας

Νίκησε στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του για το 2021, 2-0 τη Λαμία. Ωστόσο είχε χάσει τα δύο προηγούμενα από Απόλλωνα και Άρη.
Η νίκη επί της Λαμίας ήταν η δεύτερη μόλις εντός έδρας για τον ΟΦΗ, με την άλλη να είναι με τον ΠΑΣ.

Κέρδισε δηλαδή τα δύο από τα τέσσερα τελευταία, αφού δεν είχε νίκη στα τέσσερα πρώτα της σεζόν. Συνολικά δεν είχε νίκη στα εννέα προηγούμενα πριν νικήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο ΟΦΗ κράτησε το «μηδέν» με τη Λαμία για πρώτη φορά στη σεζόν, αφού μάλιστα είχε δεχτεί γκολ και στα δέκα προηγούμενα της έδρας του.

Πέρσι στηρίχθηκε κυρίως στην έδρα του, φέτος όμως έχει μαζέψει εννέα βαθμούς, ένα λιγότερο από τους δέκα που έχει εκτός έδρας!

Τα τρία τελευταία
03.01.2021: Παναιτωλικός – ΟΦΗ 2-1
07.01.2021: ΟΦΗ – Λαμία 2-0
10.01.2021: Ατρόμητος – ΟΦΗ
Τι ακολουθεί

17.01.2021: ΟΦΗ – ΠΑΟΚ
20.01.2021: Βόλος – ΟΦΗ (Κύπελλο)
23.01.2021: Παναθηναϊκός – ΟΦΗ
26.01.2021: ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης
Οι πρώτοι σκόρερ: Στάρτζεον και Σαρντινέρο από 4, Νέιρα 3.
Οι πρώτοι σε συμμετοχές: Κοροβέσης 16, Ουές και Μεγιάδο από 15.

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ Live Streaming: Ο ΠΑΟΚ

Είχε την ευκαιρία να πλησιάσει τον Ολυμπιακό αφού προηγήθηκε στο μεταξύ τους παιχνίδι την περασμένη Τετάρτη, αλλά ισοφαρίστηκε και έτσι έπεσε στην τέταρτη θέση, μένοντας δέκα βαθμούς από τον Ολυμπιακό.

Ήταν πέντε βαθμούς πίσω την πρωτοχρονιά, αλλά κέρδισε μόνο ένα από τα τέσσερα παιχνίδια του 2021.
Από τότε που ανέλαβε ο Πάμπλο Γκαρσία, ο ΠΑΟΚ κέρδισε τα πέντε πρώτα παιχνίδια του και στη συνέχεια έκανε δύο νίκες στα έξι που ακολούθησαν.
Έχει δεχτεί γκολ και στα έξι τελευταία παιχνίδια του.

Γενικότερα έχει κρατήσει μόλις δύο φορές το «μηδέν» στα 13 τελευταία, ενώ στην αρχή του πρωταθλήματος το είχε κάνει σε τρία από τα τέσσερα πρώτα.
Ωστόσο δεν δέχεται πάνω από ένα γκολ κατά κανόνα, αφού κάτι τέτοιο έγινε μόνο στο Περιστέρι, όπου δέχτηκε τρία.

Έχει δεχτεί οκτώ γκολ στα έξι τελευταία παιχνίδια, ενώ είχε δεχτεί πέντε στα 10 πρώτα.
Δεν έκανε ήττα στα 10 πρώτα στο πρωτάθλημα, αλλά έχει χάσει τα δύο από τα έξι τελευταία. Όπως και πέρσι έκανε την πρώτη του ήττα από τον Άρη.

Στο Κύπελλο Ελλάδας κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την ΑΕΛ.
Έπαιξε στα προκριματικά του Champions League, αποκλείστηκε στα πλέι οφ και έπαιξε σε όμιλο του Europa League, όπου τερμάτισε τρίτος.
Από τις 30 Οκτωβρίου έχει στον πάγκο του τον Πάμπλο Γκαρσία, που αντικατέστησε τον Άμπελ Φερέιρα.

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ Live Streaming: Ο ΠΑΟΚ εκτός έδρας

Ο ΠΑΟΚ έκανε τις πρώτες δύο ήττες του στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια, ενώ δεν κέρδισε κανένα από αυτά. Έχασε από Άρη και Ατρόμητο, έχοντας ανάμεσα την ισοπαλία με την ΑΕΛ.
Αμέσως πριν είχε τρεις σερί νίκες, όλες μέσα το Νοέμβρη. Μέχρι να χάσει από τον Άρη και ήταν 12 αγώνες χωρίς ήττα!
Σε έδρα ομάδας της περιφέρειας έχει να χάσει από τις 4 Μαρτίου 2018, 3-2 στην Τρίπολη τότε από τον Αστέρα. Το γκολ του Βιεϊρίνια στο τέλος του αγώνα στη Λάρισα κράτησε αυτό το αήττητο.

Τα τρία προηγούμενα
07.01.2021: Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 3-2
10.01.2021: ΠΑΟΚ – Βόλος 3-1
13.01.2021: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 1-1
Τι ακολουθεί
17.01.2021: ΟΦΗ – ΠΑΟΚ
20.01.2021: ΠΑΟΚ – ΑΕΛ (Κύπελλο)
24.01.2021: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ
27.01.2021: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
Οι πρώτοι σκόρερ: Τζόλης 8, Σφιντέρσκι 7, Ζίβκοβιτς 5.
Οι πρώτοι σε συμμετοχές: Τζόλης και Α. Ζίβκοβιτς 25, Σφιντέρσκι και Σβαμπ 24.

Μεταξύ τους
Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-0 στον πρώτο γύρο, για να γυρίσει στις νίκες, μετά το 2-2 του περασμένου Ιουλίου στο Ηράκλειο για τα πλέι οφ. Είναι το μοναδικό από τα εννέα τελευταία επίσημα και επτά για το πρωτάθλημα, που δεν νίκησε ο ΠΑΟΚ.
Ο ΟΦΗ νίκησε για τελευταία φορά στις 4 Φεβρουαρίου 2015 με 3-1 (11’ σουτ Τζορτζ, 34’ πέναλτι Λαμπρόπουλος, 82’ σουτ Κουτσιανικούλης – 52’ σουτ Παπαδόπουλος).

Αυτή είναι και η μοναδική του στα 20 τελευταία με τον ΠΑΟΚ, και μοναδική στα 17 τελευταία πρωταθλήματος!
Ο ΠΑΟΚ έχει σκοράρει και στα 16 τελευταία επίσημα, 14 για το πρωτάθλημα, μετά το 0-0 στις 16 Οκτωβρίου 2011 στην Τούμπα.

Νίκες ΟΦΗ: 23
Ισοπαλίες: 20
Νίκες ΠΑΟΚ: 44

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ Live Streaming: Μεταξύ τους με γηπεδούχο τον ΟΦΗ

Οι δύο ομάδες έμειναν στο 2-2 τον περασμένο Ιούλιο στα πλέι οφ στο Ηράκλειο, αφού ο ΠΑΟΚ είχε κερδίσει δύο παιχνίδια πρωταθλήματος και ένα Κυπέλλου.
Ο ΠΑΟΚ φεύγει αήττητος δηλαδή εδώ και τρία παιχνίδια επίσημα, μετά το Φεβρουάριο του 2015, που αναφέραμε ότι ο ΟΦΗ πέτυχε την τελευταία του νίκη.
Είναι η μοναδική νίκη του ΟΦΗ στα τελευταία οκτώ για το πρωτάθλημα, με τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες στα υπόλοιπα.
Ο ΠΑΟΚ έχει σκοράρει και στα δέκα τελευταία του στο Ηράκλειο, οκτώ από αυτά για το πρωτάθλημα! Έχει να μην σκοράρει από τις 3 Φεβρουαρίου 2008 όταν έχασε στο Ηράκλειο 2-0.

Νίκες ΟΦΗ: 22
Ισοπαλίες: 13
Νίκες ΠΑΟΚ: 8

Στον πρώτο γύρο
04.10.2020: ΠΑΟΚ – ΟΦΗ 3-0
(8’ σουτ Ελ Καντουρί, 90’ κεφαλιά Σφιντέρσκι, 90’+ σουτ Σφιντέρσκι)
Πέρσι στην κανονική διάρκεια
09.11.2019: ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 0-1
(56’ σουτ Μίσιτς)
Πέρσι στα πλέι οφ
04.07.2020: ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 2-2
(18’ σουτ Νέιρα, 43’ σουτ Φιγκεϊρέδο – 5’ σουτ Μπίσεσβαρ, 76’ φάουλ Μιχαηλίδης. Στο 59’ 2η κίτρινη Κουτρουμπής του ΟΦΗ. Στο 81’ 2ηκίτρινη Εσίτι του ΠΑΟΚ)

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ Live Streaming: Λινκς για το παιχνίδι…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News