ΟΦΗ - ΠΑΟΚ Live Streaming | Ofi - Paok

ΟΦΗ - ΠΑΟΚ Live Streaming

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ Live Streaming:

Επικίνδυνη εκτός έδρας αποστολή έχει ο ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο (3/10, 18:15). Ματς με αντίπαλο τον ΟΦΗ στην αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική της Super League.

Ofi – Paok Live Streaming

Ο ΟΦΗ φέτος και υπό τις οδηγίες του Νίκου Νιόπλια μοιάζει πολύ σκληρός για να πεθάνει. Σε αυτές τις 4 πρώτες αγωνιστικές του ελληνικού πρωταθλήματος μετράει 4 ισοπαλίες. Οι Κρητικοί δεν λύγισαν ούτε με τον ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες. Με όπλο τους την μαχητικότητα και το γκολ του Νέιρα Χουάν πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας σε μια δύσκολη έδρα.

Ένα από τα μεγαλύτερα όπλα του ΟΦΗ είναι η αμυντική λειτουργία και ο 28χρονος γκολκίπερ Ντεβί Επασί, ο οποίος με κομβικές αποκρούσεις έχει διατηρήσει το αήττητο.

«Βρισκόμαστε στην αρχή του δρόμου κι έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης.
Είμαστε δύσκολη ομάδα για όλους, κανείς δεν μπορεί να μας κερδίσει εύκολα και το ξαναλέω πως το πρωτάθλημα είναι δύσκολο», υποστήριξε ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Νιόπλιας.super league Live Streaming

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ Live Streaming

Στον ΠΑΟΚ αναγνωρίζουν ότι η αποστολή του σε μια καυτή έδρα κάθε άλλα παρά εύκολη θα είναι. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα κληθεί να βρει απαντήσεις και στον τομέα της κούρασης, αφού ο Δικέφαλος του Βορρά την Πέμπτη το βράδυ κατανάλωσε αρκετές δυνάμεις στο ματς με την Σλόβαν Μπρατισλάβας στην Τούμπα για τη 2η αγωνιστική του Conference League.

«Προερχόμαστε από διαδοχικά ματς και όλοι οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν ότι είναι σημαντικοί για την ομάδα και πρέπει να είναι πανέτοιμοι για να βοηθήσουν. Υπάρχει μεγαλύτερη πίστη στη δουλειά των ποδοσφαιριστών και μόνο ενωμένοι θα πετύχουμε. Ο μεγάλος μας στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος», υποστήριξε ο Ρουμάνος τεχνικός, ο οποίος στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής με την ΑΕΚ είδε τους παίκτες τους να κυριαρχούν (2-0) με κορυφαίους τους Μπίσεσβαρ, Σβαμπ.

Ο ΠΑΟΚ έχει να ηττηθεί στην Κρήτη (3-1) από τον ΟΦΗ από τη σεζόν 2015 κι έκτοτε μετράει 3 νίκες (3-0, 1-0, 3-1) και μια ισοπαλία (2-2). Live Streaming

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΟΦΗ – ΠΑΟΚ

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News