ΟΦΗ - Παναθηναϊκός 0-0: Το «τριφύλλι» σκόραρε, το VAR ακύρωνε!

ΟΦΗ - Παναθηναϊκός 0-0: Το «τριφύλλι» σκόραρε, το VAR ακύρωνε!

Το VAR ακύρωσε δύο φορές γκολ του Παναθηναϊκού (Μακέντα στο 58, Καμπετσή στο 85), ο Παναθηναϊκός βελτιώθηκε αισθητά μετά το ναυάγιο στο «Φάληρο» και στην Κρήτη δικαιούταν κατά κράτος τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ο Γιώργος Δώνης – παρά τις αγωνιστικές δυσκολίες της εβδομάδας – παρέταξε μια καλοστεκούμενη ομάδα στο «Γεντί Κουλέ», η οποία, όχι μόνο έπαιξε στα ίσα κόντρα στον ΟΦΗ, αλλά θα μπορούσε και να του επιβληθεί σε ουκ ολίγες περιπτώσεις.

Το «τριφύλλι» στάθηκε πολύ καλά στο ανασταλτικό κομμάτι με τον Θεοχάρη να παίρνει την ευκαιρία του και να την αξιοποιεί. Στο μισάωρο οι φιλοξενούμενοι, μάλιστα, «πρέσαραν» ψηλά και έφθασαν σε δύο καλές ευκαιρίες με Χατζηθεοδωρίδη και Χατζηγιοβάνη.

Στο β’ ημίχρονο μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο Ανουάρ και ο Παναθηναϊκός κέρδισε σε τρεξίματα. Με λίγη τύχη ο Μακέντα θα είχε σκοράρει στο πρώτο διάστημα της… επανάληψης, ωστόσο, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του ΟΦΗ, ύστερα από κεφαλιά σε σέντρα του Χατζηγιοβάνη.

Το VAR ακύρωσε οφσάιντ γκολ του Μακέντα στο 58, ενώ ολόκληρη η αυστηρότητα των διαιτητών εξαντλήθηκε στη φάση του 85ου λεπτού με το τέρμα του Καμπετσή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News