Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης

Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΠΑΟΚ

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση. Ο Παναθηναϊκός με πολύ περιορισμένες επιλογές θέλει το διπλό στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ.

Ο Παναθηναϊκός πήγε στην Κρήτη για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ έχοντας πολύ περιορισμένες επιλογές στην αμυντική γραμμή, αφού πέραν του τραυματία Πούγγουρα, εκτός έμειναν όπως αναμενόταν οι Ινσούα και Γιόχανσον τα συμβόλαια των οποίων ολοκληρώνονται στις 30 Ιουνίου.

Στην αποστολή δεν βρίσκεται ούτε ο Χρήστος Δώνης που επίσης δεν θα αγωνιστεί ξανά με το τριφύλλι μιας και το συμβόλαιό του εκπνέει. Εκτός φυσικά και ο τραυματίας Νάγκι αλλά και ο Μπεκ που μόλις την Πέμπτη επέστρεψε σε φουλ πρόγραμμα.

Αντίθετα, στα ευχάριστα για τον Γιώργο Δώνη, το ότι ο Περέα συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά στην αποστολή του Παναθηναϊκού μετά την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος.

Στη σημερινή προπόνηση οι παίκτες του Γιώργου Δώνη έκαναν προθέρμανση, έπαιξαν κορόιδο και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Η αποστολή θα αναχωρήσει σε λίγη ώρα για το Ηράκλειο με πτήση τσάρτερ, ενόψει του αυριανού αγώνα με τον ΟΦΗ.

Το παιχνίδι, το οποίο θα ξεκινήσει στις 21.30, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2. 

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: «Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ ενδιαφέρονται για Μούτσι»

Ελληνικό ενδιαφέρον για τον αρχηγό της εθνικής Αλβανίας Κ19, αποκαλύπτει κροατική ιστοσελίδα.
Τον νεαρό κεντρικό μέσο της ομάδας των Τιράνων έχουν βάλει στο στόχαστρό τους ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ, όπως αποκαλύπτει κροατικό δημοσίευμα.

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ωστόσο σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Τportal.hr», ενδιαφέρον υπάρχει και από τις τρεις ελληνικές ομάδες.

Ο Μούτσι είναι αρχηγός της εθνικής Αλβανίας Κ19 και τη φετινή σεζόν μέτρησε συνολικά 19 συμμετοχές με 8 γκολ και 1 ασίστ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News