«Οδηγός» η Dimand για Βοτανικό

Μπακογιάννης: «Αύριο το πρωί μπορεί να ξεκινήσει ο Βοτανικός»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, στη συνέντευξή του στο OPEN, αναφέρθηκε στην ανάμειξη του Δημήτρη Ανδριόπουλου στη Διπλή Ανάπλαση.

Το όνομα κάτι θα φέρνει στο μυαλό των περισσότερων αφού είναι ο άνθρωπος ο οποίος ασχολήθηκε τόσο με την ανακατασκευή του Γ. Καραϊσκάκης το 2004 και με την αποπεράτωση Αγια-Σοφιάς.

Ο Ανδριόπουλος έχει ιδρύσει την εταιρεία Dimand SA η οποία δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη ακινήτων. Η Dimand συνεργάζεται με την Ευρωπαϊκή τράπεζα επενδύσεων και Ανάπτυξης, αλλά και με τις δυο μεγαλύτερες Ελληνικές επενδυτικές εταιρίες ακινήτων στην Ελλάδα (ΑΕΕΑΠ), την «Εθνική Πανγαία» και τη «Grivalia».

Σύμφωνα με τη Livesport, το προφίλ του Ανδριόπουλου ταιριάζει απόλυτα με τις ανάγκες της Διπλής Ανάπλασης. Ακόμα ένα πλεονέκτημα του Ανδριόπουλου είναι ότι έχει διατελέσει σύμβουλος της Διπλής Ανάπλασης στην πρώτη φάση της το 2006 και γνωρίζει τα μυστικά της. Επιπλέον έχει διαύλους με την Περιφέρεια Αττικής από τη συνεργασία του για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Τέλος έχει εργαστεί μαζί με τον Στέλιο Αγιοστρατίτη, έναν από τους αρχιτέκτονες της ομάδας εργασίας που σύστησαν ο Δήμος Αθηναίων και ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.


Eλέγξτε επίσης

Παρασκήνιο: Έτσι είπε το «ναι» ο Μπουζούκης - Η διάθεση και τα μπόνους

Δύο ομάδες για Μπουζούκη!

Ο Γιάννης Μπουζούκης φαίνεται πως έχει κινήσει το ενδιαφέρον ομάδων της Πορτογαλίας. Διαβάζονται περισσότερο τώρα… …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.