Οδηγεί στην Κύπρο τον Παππά

Οδηγεί στην Κύπρο τον Παππά

Ο Νίκος Παππάς -όπως αναμενόταν- δεν πήρε πρόσκληση από τον αστείο Κατσικάρη για την εθνική ομάδα και έτσι ο γκαρντ οδηγείται στην… έξοδο για Κύπρο.

Με τον Ιβάνοβιτς τον «έφαγαν» οι τραυματισμοί, δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό. Επί Πεδουλάκη, τη σεζόν 2013-2014, οι δύο άντρες δεν μιλιόντουσαν μα κι όταν τη θέση του Περιστεριώτη πήραν Αλβέρτης-Πρίφτης πάλι ο εκρηκτικός γκαρντ δεν πήρε ευκαιρίες.

[ads2]

Ο Τζόρτζεβιτς τον είχε βάλει στο «ψυγείο» και προς τιμήν του ο Πεδουλάκης τον ενεργοποίησε στο τέλος της σεζόν ξεχνώντας τις μεταξύ τους διαφορές, παίρνοντας από τον ταλαντούχο γκαρντ σπουδαία παιχνίδια.

Λαμβάνοντας υπόψη την κόντρα του παίκτη με τον Κατσικάρη δεν είναι τυχαία τα δημοσιεύματα που θέλουν το Νικόλα να σκέφτεται την εθνική Κύπρου σε αυτή την περίπτωση οι «κουμπάροι» θα χαρούν τον κορυφαίο παίκτη που έπαιξε μπάσκετ στη χώρα τους!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News