Όχι ρε Διούδη! - Πικρή ήττα στο Φάληρο ο Παναθηναϊκός

Όχι ρε Διούδη! - Πικρή ήττα στο Φάληρο ο Παναθηναϊκός

Με δύο τραγικές εκτιμήσεις του Σωκράτη Διούδη, ο καλά οργανωμένος Παναθηναϊκός, που προηγήθηκε με τον Μακέντα στο μισάωρο, ηττήθηκε με 3-1 από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκη». Εκτός τετράδας το Τριφύλλι.

Ένα ντέρμπι, που τα είχε όλα, ολοκληρώθηκε στο Φάληρο με τον Παναθηναϊκό να γνωρίζει μια πικρή ήττα από τον Ολυμπιακό με σκορ 3-1.

Οι πράσινοι δεν μπήκαν καλά στο παιχνίδι και επέτρεψαν στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς να κάνει τις πρώτες του τελικές στο ματς. Μετά το τέταρτο, ισορρόπησαν στο ματς, πήραν κατοχή της μπάλας και τη μετουσίωσαν σε γκολ με τον Μακέντα να κερδίζει πέναλτι και να το εκτελεί εύστοχα.

Εν συνεχεία, η ομάδα του Μπόλονι εξακολούθησε να έχει την μπάλα στα πόδια της, όμως, ο Χατζηγιοβάνης σε 2-3 περιπτώσεις, δεν έκανε σωστές επιλογές για να συμβεί το «0-2».

Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, ο Χασάν έφερε το ματς στα ίσα με κοντινή κεφαλιά με τον Διούδη να μην αντιδρά σωστά.

Το Τριφύλλι στο β’ μέρος, με το πέρασμα του Αλεξανδρόπουλου, έγινε απειλητικό, αλλά υστέρησε στην τελική προσπάθεια. Η αποβολή του Πούγγουρα στη μια ώρα παιχνιδιού, δεν άφησε πολλά περιθώρια στον Παναθηναϊκό, και μοιραία ακολούθησε το 2-1 με δεύτερο προσωπικό γκολ του Χασάν και νέα κακή εκτίμηση του Διούδη.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο Παναθηναϊκός έβγαλε σφυγμό με το πέρασμα των Καρλίτος και Αϊτόρ, με τον πρώτο να έχει δύο αξιοσημείωτα σουτ, που θα μπορούσαν να φέρουν το ματς στο 2-2. Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Διούδης προωθήθηκε για την τελευταία φάση του αγώνα και ο Μπρούμα στην αντεπίθεση, έκανε το 3-1.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News