Όχι και σάκος του μποξ!

Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός 97-73 (Highlights/vid)

Αναρωτιόμαστε τι προλαβαίνει να αλλάξει μέσα σε 48 ώρες ο Γιώργος Βόβορας ενόψει Ιταλίας.

Αναρωτιόμαστε τι προλαβαίνει να αλλάξει μέσα σε 48 ώρες ο Γιώργος Βόβορας ενόψει Ιταλίας.

Την προηγούμενη εβδομάδα μετά την σφαλιάρα από τη Βαλένθια ακολούθησε ακόμα ηχηρότερο χαστούκι από την Μπασκόνια όσο κι αν ο κόουτς προσπάθησε να εξωραϊσει την εικόνα, ποντάροντας στον εγωϊσμό των παικτών που είχε πληγεί ανεπανόρθωτα με την οικτρή εμφάνιση απέναντι στις “νυχτερίδες”.

Στα 40 λεπτά του αγώνα με την Βιλερμπάν όλα ήταν λάθος και καθρεφτίστηκαν ξεκάθαρα στο ανάγλυφο του παιχνιδιού. Η παροιμιώδης αμυντική αδυναμία της περιφερειακής γραμμής δημιουργούσε ανισορροπία και έδινε στους Γάλλους το ένα εύκολο σουτ μετά το άλλο.

Η απουσία ενός ψηλού που θα διευκόλυνε την δουλειά του Παπαγιάννη (τι να πρωτοκάνει κι αυτός;) άφηνε τα μετόπισθεν ανοχύρωτα και ανάγκαζε τους λίγους (έτσι κι αλλιώς) ικανούς αμυντικούς σου να τρέχουν πανικόβλητοι για να μπαλώσουν τα κενά. Είμαστε σίγουροι ότι στο τέλος του αγώνα ο Σαντ Ρος και ο Παπαπέτρου χρειάζονταν μπουκάλες οξυγόνου!

Ομάδα όπου οι περισσότεροι μαρκάρουν με τα μάτια δεν θα γίνει όχι πρωτοκλασάτη (τα παλιά τα χρόνια αυτά), αλλά ούτε καν ανταγωνιστική, το ζήτημα είναι να μην μετατραπεί σε σάκκο του μποξ.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News