Όχι και... ουραγός - Τι ώρα παίζει ο Εξάστερος

Παναθηναϊκός - Ζενίτ 77-89 (Highlights/vid)

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θέλει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και να επικρατήσει της Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ για να απομακρυνθεί από την 17η θέση της βαθμολογίας και τη γαλλική ομάδα (Novasports 2 HD, Newspao.gr, 21:00).

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θέλει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και να επικρατήσει της Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ για να απομακρυνθεί από την 17η θέση της βαθμολογίας και τη γαλλική ομάδα (Novasports 2 HD, Newspao.gr, 21:00).

Διαβολοβδομάδα… πάνω στη μεταβατική περίοδο για τους πράσινους, όσον αφορά την τεχνική ηγεσία.

Πριν τον ερχομό του Όντεντ Κάτας, το Τριφύλλι, υπό τις οδηγίες του Χαραλαμπίδη, θα κληθεί να νικήσει την Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να φύγει από τις μη τιμητικές, τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Το έργο για τον Παναθηναϊκό δεν θα είναι καθόλου εύκολο, αφού δεν θα δώσει το παρόν ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Έναυσμα… αντίδρασης από τον Μπεν Μπέντιλ!

Ο Γκανέζος φόργουορντ του Παναθηναϊκού με δηλώσεις του εν όψει της εντός έδρας αναμέτρησης (13/1, 21:00) με τη Βιλερμπάν για τη 19η αγωνιστική της EuroLeague, ανέφερε ότι δεδομένης της έναρξης του δεύτερου γύρου της διοργάνωσης, η ομάδα του πρέπει να επανακάμψει και να επιστρέψει στις νίκες (ρεκόρ 5-12).

Ταυτόχρονα, στάθηκε στην ψυχολογική ώθηση που έλαβε το «τριφύλλι» από τη νίκη με την ΑΕΚ για την 11η αγωνιστική της Basket League. Ενώ, αναφέρθηκε και στην επικείμενη έλευση του Όντετ Κάτας ως νέου τεχνικού του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Μπέντιλ στα κανάλια Novasports:

Για την δύσκολη περίοδο που βιώνει ο Παναθηναϊκός: «Μας βοήθησε πάρα πολύ η νίκη επί της ΑΕΚ. Και ψυχολογικά. Έπρεπε να κερδίσουμε και το καταφέραμε. Τώρα ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε έτσι και να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο».

Για τη Βιλερμπάν: «Πλέον νομίζω ότι έχουμε κάποιες ομοιότητες στο παιχνίδι μας. Πηγαίνουμε και εμείς πολύ στην επαφή και προσπαθούμε να παίξουμε πιο σκληρά και με μεγαλύτερη ένταση. Θα πρέπει να είμαστε πνευματικά έτοιμοι. Θέλουμε να αντιδράσουμε. Να δείξουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θα πρέπει να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Για την έλευση του νέου προπονητή: «Δεν έχω ιδέα ακόμα τι θα γίνει. Πάντως είναι σημαντικό να έρθει ο νέος προπονητής. Γιατί θα πρέπει να περάσει τη φιλοσοφία του, να προσαρμοστούμε και εμείς στα νέα δεδομένα. Ανυπομονώ να έρθει ο νέος τεχνικός. Άλλωστε είμαστε στα μισά του δεύτερου γύρου και νομίζω πως ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε και να επιστρέψουμε στις νίκες».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News