«Όχι απλά μένει, αλλά σχεδιάζει ήδη τον Παναθηναϊκό της επόμενης σεζόν ο Γιοβάνοβιτς»

«Όχι απλά μένει, αλλά σχεδιάζει ήδη τον Παναθηναϊκό της επόμενης σεζόν ο Γιοβάνοβιτς»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε στον bwinΣΠΟΡ ΦΜ ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του ενώ είναι ολύ πιθανό αυτό να οριστικοποιηθεί πριν το τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού είπε αναλυτικά:

Δεν πιστεύεις στα μάτια σου με το πώς ήταν ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι και πώς είναι τώρα. Δεν είναι επιτυχία η έξοδος στην Ευρώπη. Επιτυχία είναι η εξέλιξη της ομάδας, η προοπτική, το ότι δίνει ελπίδα στον κόσμο ότι μπορεί του χρόνου να πάει για καλύτερα, διεκδικώντας το πρωτάθλημα.

Πλέον, έχει μπει σε έναν σωστό δρόμο, και πρέπει να το πούμε αυτό, ήταν ιδανική η επιλογή Γιοβάνοβιτς, δούλεψε πολύ σκληρά, με υπομονή, και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε. Και εκτός από το ότι είναι ένας πολύ καλός προπονητής, είναι και ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος. Χθες πάλι έδωσε ρεσιτάλ σοβαρότητας και ταπεινότητας»

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News