«Όχι Αγκίρε σε Παναθηναϊκό»

Αρνητική απάντηση φέρεται να έδωσε ο επιθετικός της Ουντινέζε, Σεμπάστιαν Αγκίρε, σε πρόταση του Παναθηναϊκού σύμφωνα με ΜΜΕ από την Ιταλία.

Όπως αναφέρει το calcionews24.com ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής του οποίου ο δανεισμός στην Περούτζια ολοκληρώθηκε πρόσφατα απέρριψε τόσο πρόταση του ιταλικού συλλόγου για να παραμείνει εκεί, όσο και των πρασίνων.

[ads2]

Ο λόγος σύμφωνα πάντα με το μέσο από την γειτονική χώρα, είναι ότι δεν επιθυμεί να αγωνιστεί ούτε στην Serie B, αλλά ούτε και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Μάλιστα, από την στιγμή που η Ουντινέζε δεν επιθυμεί να τον κρατήσει στο ρόστερ της, αν δεν βρει ομάδα στην πρώτη κατηγορία της Ιταλίας προτιμάει να επιστρέψει στην πατρίδα του και την Πενιαρόλ που ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

Το δημοσίευμα αναφέρει:

“Ο Ροντρίγκο Αγκίρε επέστρεψε στην Ουντινέζε από τον δανεισμό του στην Περούτζια και τη Serie B που αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν και είναι και πάλι στην… αγορά. Η Ουντινέζε φαίνεται ότι θέλει να στοιχηματίσει στον παίκτη από την Ουρουγουάη ο οποίος όμως απορρίπτει όλες τις προτάσεις που είχε.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που συγκέντρωσαν οι δημοσιογράφοι του “Calcionews24.com” ο Αγκίρε είχε προτάσεις από τον Παναθηναϊκό του Στραματσόνι και την Περούτζια, την προηγούμενη ομάδα του αλλά ο παίκτης απέρριψε και τις δυο προτάσεις.

Ο Αγκίρε είπε “όχι” στον Παναθηναϊκό και αρνήθηκε την Περούτζια. Δεν θέλει να παίξει στην Serie B και δεν σκέφτεται προτάσεις από άλλα πρωταθλήματα. Εάν ο Αγκίρε δεν ερθει σε συμφωνία με άλλη ομάδα θα γυρίσει στην Ουρουγουάη και θα παίξει με την Πενιαρόλ που τον περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News