Ομπράντοβιτς: «Γνωστά τα συναισθήματά μου για τον Παναθηναϊκό»

Ομπράντοβιτς: «Γνωστά τα συναισθήματά μου για τον Παναθηναϊκό»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς σχολίασε την πορεία της Φενέρμπαχτσε μέχρι τώρα στη σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στον Κώστα Σλούκα που όλοι περιμένουν και την επιστροφή του στην Ελλάδα για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Σέρβος προπονητής μίλησε στην ΕΡΤ και αναφέρθηκε στον πρώτο γύρο του Top 16 που ολοκληρώθηκε, στους πρώτους μήνες του Κώστα Σλούκα στην Τουρκία και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ που… έρχεται.

[ads2]

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο «Ζοτς»:

Για την πορεία της ομάδας του στον  πρώτο γύρο: «Είμαστε σε πολύ καλό σημείο, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε γιατί ακολουθούν πολύ σκληρά παιχνίδια στη συνέχεια. Εχουμε πολλές νέους παίκτες και αυτή τη στιγμή έχουμε δύο πολύ σημαντικές απουσίες με τους Αντιτς και Σλούκα. Είναι σημαντικές απώλειες και για το rotation, αλλά ακόμη και για την προπόνησή μας».

Για το αν έφτασε η ώρα να κατακτήσει η Φενέρ την Εuroleague:«Δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για αυτό. Υπάρχουν πάρα πολλά παιχνίδια. Ετσι είναι το μπάσκετ και δεν πρέπει να κοιτάμε τόσο μακριά. Το θέμα είναι να μείνουμε υγιείς».

Για το αν τον ικανοποιεί η εικόνα της ομάδας του: «Προσπαθούμε να δούμε τί μπορούμε να κάνουμε ακόμη καλύτερα. Αυτή είναι η δουλειά μας, να βελτιώνουμε τα μικρά πράγματα, στα οποία έχουμε κάποια προβλήματα. Είναι σημαντικό πως ο κόσμος είναι πολύ ικανοποιημένος όπως φαίνεται από το γεγονός πως το γήπεδο είναι σε κάθε παιχνίδι γεμάτο».

Για τις δυσκολίες σε μία τουρκική ομάδα και το αν η νοοτροπία των Τούρκων παικτών διαφέρει: «Οπου πηγαίνεις, χρειάζεσαι χρόνο, ώστε να καταλάβουν όλοι τον τρόπο σου και τη φιλοσοφία σου».

Για την εικόνα που έχει σχηματίσει για τον όμιλο: «Το Top 16 είναι Top 16, ανεξαρτήτως αντιπαλών. Υπάρχουν ακόμη επτά παιχνίδια και δεν έχει τελειώσει τίποτα, οπότε πρέπει να πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι».

Για τον Κώστα Σλούκα: «Δεν τον ξέρετε; (γέλια). Είναι πολύ άτυχος φέτος με όλους αυτούς τους τραυματισμούς. Είναι ένας πολύ έμπειρος παίκτης παίκτης, δουλευταράς και αγαπά πάρα πολύ το μπάσκετ. Το πρόβλημα είναι η ατυχία που έχει φέτος. Ολοι τον περιμένουμε πίσω».

Για τις ελληνικές ομάδες: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα έρθω στο ΟΑΚΑ για να παίξουμε με τον Παναθηναϊκό την επόμενη αγωνιστική. Ολοι καταλαβαίνουν πως δεν έχω κάτι καινούργιο να πω για μία ομάδα που βρισκόμουν τόσα χρόνια. Οσον αφορά στον Ολυμπιακό, έχω δει μερικά παιχνίδια του. Είναι όπως όλα τα χρόνια. Εχουν χαρακτήρα, παίζουν πολύ καλή άμυνα».

Για την τουρκική λίγκα: «Είναι πολύ δυνατό πρωτάθλημα, καθώς οι ομάδες έχουν πολύ ποιοτικούς, ξένους παίκτες. Πολλές φορές δεν έχεις τον απαιτούμενο χρόνο να προετοιμάσεις την ομάδα σου για το παιχνίδι του πρωταθλήματος και τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολο λόγω του επιπέδου των ομάδων».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News