ΟΑΚΑ: Έγινε το καθοριστικό βήμα για την «πρασινοποίησή» του!

ΟΑΚΑ: Έγινε το καθοριστικό βήμα για την «πρασινοποίησή» του!

Ο Παναθηναϊκός γίνεται ο μοναδικός κάτοικος ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ να μετακομίζει μόνιμα στα Λιόσια, και έτσι, ανοίγει ο δρόμος για την επινοικίασή του για τις επόμενες δεκαετίας.

Ένα σημαντικό αγκάθι στο θέμα του ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό αποτελούσε, ανέκαθεν, η ΑΕΚ, η οποία μοιραζόταν μέχρι πρότινος, το κλειστό του Αμαρουσίου με τους πράσινους.

Αυτός θα αλλάξει σύντομα, καθώς η «Ένωση» ενημέρωσε τη διοίκηση των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, πως από τη νέα σεζόν θα βρεθεί στα Λιόσια, όπερ και σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός θα γίνει ο μοναδικός ενοικιαστής του χώρου.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη, σε συνάρτηση με τις πρόσφατες δηλώσεις του Τάκη Τριαντόπουλου στη Σ.Τ για τη νέα αγωνιστική περίοδο, προϋδεάζουν τους φιλάθλους για το τι έπεται, δηλαδή ένα καταπράσινο ΟΑΚΑ με αυξημένο αριθμό χωρητικότητας, που θα αποτελέσει και πόλο έλξης για τους υποψήφιους αγοραστές των μετοχών της ΚΑΕ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News