Ο Ζντοβτς αποκάλυψε τα κρούσματα στον Παναθηναϊκό (vid)

Ο Ζντοβτς αποκάλυψε τα κρούσματα στον Παναθηναϊκό (vid)

Ο προπονητής της Ζάλγκιρις, Γιούρι Ζντοβτς αποκάλυψε τους νοσήσαντες παίκτες του Παναθηναϊκού.

«Είναι ο Νέντοβιτς, ο Σαντ Ρος που ίσως γυρίσει, ο Κασελάκης κι ο Έβανς. Αυτοί οι τέσσερις θα λείπουν από τον Παναθηναϊκό.», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των Λιθουανών.

Και συνέχισε:

«Πρέπει να είμαστε καλοί στις επιστροφές μας. Σκοράρουν πολλούς πόντους με αυτόν τον τρόπο και πρέπει επίσης να μειώσουμε τις επιδόσεις του Μέικον.

Ο Παπαπέτρου είχε χάσει αρκετά σουτ απέναντι μας (2/13 στο 76-69 της Ζαλγκίρις στο Κάουνας), ο Οκάρο γίνεται διαρκώς καλύτερος, ας μη μιλήσω παραπάνω για τον Παπαγιάννη. Ξέρω και τον Καββαδά με τον οποίο δούλεψα στην Ελλάδα κι ίσως ο Μποχωρίδης να παίξει περισσότερο, έχοντας μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.»

«Αμυντικά πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα αλλά κυρίως να ελέγξουμε το ρυθμό. Πάντα στην Ελλάδα οι φανς πιάνουν το… μομέντουμ και με 1-2 λάθη να γυρίσει η κατάσταση εις βάρος μας όσο καλά και να παίζουμε»

«Δουλεύουμε πάνω στη ζώνη του Παναθηναϊκού. Σε μερικά ματς δούλεψε καλά, αλλά με τον Ολυμπιακό υπέφεραν. Πρέπει να φανούμε έξυπνοι, να βρούμε τον ελεύθερο παίκτη, να διαβάσουμε τις φάσεις και ελπίζω πως θα το κάνουμε»

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News