Ο Ζιλμπέρτο... μπορεί να διώξει τον Στραματσόνι

Ο Ζιλμπέρτο... μπορεί να διώξει τον Στραματσόνι

Από την στιγμή που ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου στις αρχές Νοεμβρίου, ο Αντρέα Στραματσόνι ήταν το απόλυτο αφεντικό στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού.

Ο Ιταλός τεχνικός όλο αυτό το διάστημα λόγω της έλλειψης τεχνικού διευθυντή και διευθυντή ποδοσφαίρου μετά την αποχώρηση των Φύσσα και Βόκολου, απολάμβανε της ποδοσφαιρικής ασυλίας, γεγονός που μόνο εφησυχασμό και χαλαρότητα μπορεί να φέρει σε έναν προπονητή που από την πρώτη στιγμή ήρθε στο «τριφύλλι» με την προοπτική της «επόμενης χρονιάς» και κινδυνεύει να αποτύχει παταγωδώς, κρίνοντας από την εικόνα της ομάδας και τα αποτελέσματα.

[ads2]

Ο ερχομός, όμως, του Ζιλμπέρτο Σίλβα βάζει τον Ιταλό τεχνικό στην διαδικασία της ποδοσφαιρικής αξιολόγησης, μιας και ο Βραζιλιάνος ως τεχνικός διευθυντής του κλαμπ είναι ο άνθρωπος που μπορεί να κρίνει την δουλειά και το έργο του Ιταλού τεχνικού από εδώ και στο εξής. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει το παραμικρό για το μέλλον του «Στράμα» στον πάγκο του Παναθηναϊκού, καθώς η απόφαση της διοίκησης για την παραμονή του είναι γνωστή εδώ και καιρό και πρέπει να συμβούν φοβερά και τρομερά πράγματα, ώστε να αλλάξουν τα δεδομένα.

Το σίγουρο είναι πως η ενεργοποίηση της θέσης του τεχνικού διευθυντή θα βάλει θετική πίεση στον Στραματσόνι που μέχρι πρότινος ήταν το απόλυτο αφεντικό και ο λόγος του-σωστός ή λάθος- είχε τεράστια βαρύτητα στο εσωτερικό της ΠΑΕ…

gazzetta.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News