Ο Ζαγαρίτης και οι βασικοί υπεύθυνοι

Ο Ζαγαρίτης και οι βασικοί υπεύθυνοι

Ο Χουάνκαρ δεν πήγε άσχημα στην Τούμπα από την άποψη ότι δεν έκανε το μεγάλο λάθος κάτι για το οποίο υπήρχε μεγάλος φόβος πριν τη σέντρα αφού ο Ισπανός ήταν χωρίς ρυθμό, πολλές εβδομάδες στα πιτς.

Λογικά ο Βασίλης Ζαγαρίτης θα επανέλθει στο βασικό σχήμα την Κυριακή, ίσως στην τελευταία του εμφάνιση με την πράσινη φανέλα αν δεν κυλήσουν τα πράγματα όπως τα θέλει με αφορμή το καινούργιο του συμβόλαιο.

Η θέση του αριστερού οπισθοφύλακα θα μας απασχολήσει τις προσεχείς εβδομάδες, το αστείο είναι ότι πάλι για το συγκεκριμένο πόστο είχε γίνει ντόρος στην πρεμιέρα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Η γκέλα και η μέτρια παρουσία του Φάνη Μαυρομάτη σε θέση μέσα αριστερά είχαν ανάψει φωτιές στον οργανισμό με το καλησπέρα. Ευθύνες για όλο αυτό που είδαμε στην Τρίπολη τον Σεπτέμβρη είχε κι ο Τσάβι Ρόκα!

Ο Καταλανός γνώριζε από αρχές Ιουλίου πως εκτός από τον Εμ. Ινσούα (που είχε ήδη χαιρετήσει) θα έχανε και τον τραυματία Χατζηθεοδωρίδη ως τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Από τη στιγμή που ο Ντάνι Πογιάτος δεν έβλεπε αγωνιστικά τον Ζαγαρίτη, ο (θεωρητικά) αριστερός μπακ της ομάδας (Χουάνκαρ) ήρθε στις 10 Σεπτεμβρίου.

Μέσα στην… απελπισία του ο προπονητής τον δοκίμασε και με δυόμισι προπονήσεις διαβάζαμε ότι ο παίκτης ήταν υποψήφιος για βασικός στην πρεμιέρα (με δυόμισι προπονήσεις ξαναγράφουμε). Κι εντέλει -προς απογοήτευσή του- να μένει ο Χουάνκαρ εκτός, επειδή δεν βγήκε εγκαίρως το δελτίο του και να παίζει βασικός μπακ ο Μαυρομμάτης, που τα άκουσε για όλους και για όλα, χωρίς να φταίσει σε τίποτα ο φουκαράς.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News